Kafe menü tasarımım

hugareva

Üye
Kayıt
19 Kasım 2009
Mesaj
66
Tepki
0


Tamamlamak üzereyim, sadece ortadaki beyaz alana cafeden resimler çekip eklemesi kaldı.

Önerisi olan varsa memnun olurum
 

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
28 Mayıs 2010
Mesaj
1.031
Tepki
99
Öncelikle içeceklerin altındaki çiçek desenlerine gerek olmadığını düşünüyorum. Zaten bir üst kısımda ürünlerin altında desen kullanmışsınız, ikinci desen göz yoruyor sadece. Bir de ürünlerin yazıldığı fontu beğenmedim. Son olarak neden kahve tonları ? Kafe ve kahve dedince akla hep kahverengi gelir, oysa diğer renklerden de hoş bir görüntü elde edilebilir. Çok iyi bir çalışma değil ama daha iyi olabilir. Elinize sağlık.
 
Kayıt
27 Aralık 2011
Mesaj
3
Tepki
0
eline sağlık güzel olmuş ancak içeceklerin olduğu kısımda kimi ürünlerde gölge yöntemini kullanmışsın kimisinde kullanmamışsın bu biraz işi cızıtmıuş ya hepsine aynı yöntemi uygula yada hiç birine uygulama :D
 

hugareva

Üye
Kayıt
19 Kasım 2009
Mesaj
66
Tepki
0
@alternatiwe

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler..
Dikkat ettiyseniz 1. sıradakilerde gölge var sadece. 2. sıradakilerede uygulamak istedim ancak beyaz tabakları çok boğdu o yüzden tercih etmedim.
 
Kayıt
8 Mayıs 2012
Mesaj
5
Tepki
0
Bu konularda çok iyi değilim ama, içeceklerin açısına takıldım bende. 1.içecek yan profil, 2.içecek 45 derecelik açı ile görünüyor (tabi tabağı daha farklı). Diğerleride dahil olmak üzere hepsi aynı açıdan sergilenebilir mi? diye sormak isterim.
 
Yukarı Alt