Kafenin Kartvizit Çalışmas

Yasin Kaya

Üye
Kayıt
12 Aralık 2008
Mesaj
35
Tepki
0
Fark var :D tahir bu yorumda Fark VAR:D
 

e_murat

Üye
Kayıt
6 Şubat 2008
Mesaj
4
Tepki
0
Tasarım tamamen bir karmaşa içinde inanın bana biri bu kartviziti uzatsa hiç bakmam, bakamam çünkü göz bu kadar karmaşıklığı istemez, zemindeki görüntü şavaştan yeni çıkmış bir şehir gibi fontlar ve içindeki renk te maalesef kötü dikkat çekmek için başka yöntemler de var. Örneğin ben böyle bir kartvizit tasarlasam beyaz bi zemin üzerine siyah illüstre edilmis cadde veya sokak resmi koyardım. Hatta daha düzgün bi resim bulabilsem logosunu bile öyle yapardım. Veya baktığında caddeyi hatırlatan simgeler vb. şeylerlede dikkat çekebilirsin. Tasarım da sadelik herzaman aranan birşeydir Bence.
Yine de emeğine sağlık. Çalışmalarının devamını diliyorum. İyi çalışmalar.
 

Yasin Kaya

Üye
Kayıt
12 Aralık 2008
Mesaj
35
Tepki
0
murat kardeş o senin dediğin gibi sade kartvizitleri artık ilkokuldaki resimyapan çocuklara yaptırıyolar. devir değişti artıok kartvizitleri bi afiş veya bi katalog tarzında yapman gerekir çünkü günümüzde 10 tl ye düştü kartvizitler eskiden sade basılıyodu göz yorulmasındiye değil dört renkte pahalı oluyo diye yani 250 adet kartvizite 150 tl verenler vardı veya daha fazla şimdi 4 renge 10 tl veriliyo oyüzden mümkün olduğu kadar afişe etmek ve dikkat çekmek gerekir ayrıca sıtandart bi kafayapısıyla tasarımcı olunmaz ileriye bakmak lazım sonuçta müşteri beyenmişse sorun değildir. :)
 

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Kayıt
14 Şubat 2009
Mesaj
3.128
Tepki
45
@Yasin Kaya

'sıtandart bi kafayapısıyla tasarımcı olunmaz '
bu tarz bir Türkçe ile de Türk olunmaz

ayrıca doğru bildiğiniz şeyleri bir gözden geçirin derim
kolay gelsin
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Tipografi, yerleşim, efektler, renk seçimi bir kartvizitte olmaması gereken tüm özellikleri içeriyor. Farklı olmak güzel birşey ama bu tarz bir farklılık değil. Zaten bir kartvizitin photoshop ta hazırlanması en başta yanlış bir seçim.
Kartvizit, tipografi, renk seçimi ve yerleşim konularında biraz daha araştırıcı olmanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar.
 
Yukarı Alt