Kartvizit Çalışmaları-2

Canan ERDE

Üye
Kayıt
19 Ekim 2007
Mesaj
502
Tepki
19
Corelde Bitmap Menüsündeki Efektleri Kullanmak İçin Önce Çalıştığınız Yazı, Resmi CMK!dan RGB'ye çevirmelisiniz Sonra Efektleri Kullanabilirsiniz Yoksa Efektler Çalışmaz İşlem Bitipde Baskıya Verecekseniz Kaydederken Tekrar CMK Olarak Değiştirirsiniz Renk Kalitesi Düzgü Çıksın Diye.
 

Maxix

Üye
Kayıt
13 Mart 2008
Mesaj
10
Tepki
0
CNM yanlışın var corel de bitmap e çevirdiğin resmi efektleri kullanacaksan bunu RGB ye çevirmene gerek yok CMYK olarak da kullanabilirsin.bir dene istersen.
 

ahmet bağ

Üye
Kayıt
11 Şubat 2008
Mesaj
38
Tepki
0
arkadaşım bence tüm çalışmalar gayet başarılı ve devamını dilerim, sizinde belirttiğiniz gibi müşteri istekleri ve tasarımcının tavsiyeleri harmanlanıp ortaya çıkan iş önemlidir gerisi hikaye... kartvizit ağırlık taşımalı vs. gibi düşünceler ve uygulamalar artık bence eskidi yapılan kartlar hem görsellik hemde iyi tanımlanabilirlik hemde saklanmaya değer bir örnek oluşturabilmeli... tabi bu benim bakış açım farklar olacaktır illaki:) hadi size tekrar başarılar tebrikler.
 

kanalga

Üye
Kayıt
27 Mayıs 2008
Mesaj
105
Tepki
0
Sayfa kıvırmayı ben yazıyım siz yapmayı deneyin

CoreDRAW Bitmaps>3d Effects>Page curl... Ayarlamalarınızı yapıyorsunuz ve kıvrımı alıyor.
Bu kıvrımı vectorel çalışmalara uygulayamıyorsunuz corel e çağırdığınız resimler veya corel' de Convert to bitmap yaptığınız objelerde uygulanıyor (başka programlardada var tabi bu kıvrımı değişik şekilleri)
 
Yukarı Alt