Kartvizit Çalışmaya Devam

Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
49
Tepki
7
Yavaş yavaş tek başıma bir şeyler oluşturmaya çalışıyorum. Daha önce şurada verdiğim örnek üzerinde de tekrar çalıştım.
Aşağıda üzerinde çalıştığım iki örnek bulunuyor. Eleştiri ve önerilerinizi eksik etmeyin lütfen.



 
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
49
Tepki
7
Edit: Bilgisayarımda bir sorun oluştu. Çalışmalarımı kısa zamanda ekleyeceğim: Kusura bakmayın. Düzgün hallerini en kısa sürede ekleyeceğm. Gerekirse konuyu kaldırın lütfen.
 
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
49
Tepki
7
Sade görünüşlü bir kartvizit çalışması yaptım. Hangi yönden eksik olduğumu bildirip eleştirileriniz esirgemezseniz sevinirim.

 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.270
Tepki
100
makas payına dikkat etmediğinizi görüyorum.
çalışmanız ne kadar iyi olsa bile makas payı ve orantılarınız iyi olmalı.
adres bilgiside tam oratalanmamış gibi...
isim puntosu biraz büyük gibi.
ayrıca tek renk çalışmışsınız.
özel bir istek değilse iki renk daha cazip olabilir.
 
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
49
Tepki
7
@eminecik
Zaten serbest bir çalışma. Kendimi geliştirmek ve eskiklerimi görebilmek için ve kafamda oluşturduklarımı programa aktarabilme becerimi geliştirmek için en iyi yöntem olduğunu düşündüm. O yüzden kesim payını gözardı ettim. ve tek renk çalıştım. Teşekkür ederim fikirleriniz için.
 

gosarias

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
11
Tepki
0
bu tasarımlarla ancak donercılerden ıs alabılırsın.kendını gelıstırmek ıcın farklı tasarımları ıncele.yaz gogıla creative identity works diye.Ondan sonra sen kendın karar ver nelerın eksık olduguna.Bir işe baslamadan once rakipleri gozleme durumu kısaca
 
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
49
Tepki
7
Dönerciler de potansiyel müşteridir benim için. Ben gogıla creative identity works yazarım yazmasına da siz benim daha önce Google'ye "ilham alınacak tasarımlar" "yaratıcı grafik taarımları" "kurumsal kimlik tasarımları" "sıradışı logolar" yazmadığımı, tasarımları incelemediğimi, rakip dediğiniz diğer grafikerleri yada tasarımcıları gözlemlemediğimi nereden bildiniz?
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@ZUcollector


Eleştrilere açık olmanız gerektiğine inanıyorum, buradaki arkadaşlar ellerinden geldiği kadar birbirlerine yol göstermeye çalışıyorlar. Tabiki sizinde çok eksiğiniz var daha yolun başındasınız. Bu işi öğrenmenin tek yolu incelemek... incelemek... incelemektir. Eğer bunlara baktıysanız tekrar tekrar bakın. Göremediğiniz şeyler var demekki. Ne kadar araştırırsanız o kadar geliştirirsiniz kendinizi... Arkadaşın kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum. Size güzel bir yol göstermiş kulak ardı etmeyin derim... Başarılar...
 
Yukarı Alt