Kartvizit

Kayıt
5 Ocak 2008
Mesaj
80
Tepki
1
Kendi firmamız için tasarladığım kartvizite yorum rica ediyorum.
saygılar.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
serkan bey renkler siyaha çok güzel uyum sağlamış ama kartın ön yzünedki yerleştirmeleri değiştirmelisin
 
Kayıt
5 Ocak 2008
Mesaj
80
Tepki
1
evet bir arkadaşımda aynı eleştiride bulundu. düzeltmeler yaptım . bir kaç da değişiklik
 

Ömer Ayar

Üye
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
168
Tepki
15
çok boş ve birbirinden bağımsız olmuş ve orantısız ayrıca iletişim bilgileri yayınlamak yasaktı sanırım başarılar
 
Kayıt
5 Ocak 2008
Mesaj
80
Tepki
1
Sayın Ömer Ayar;

Boş derken tam anlayamadım. Kartvizit tasarımında özellikle kalabalık tasarlamıyorum. Genellikle bu şekilde tasarlıyorum. Çünkü kartvizitlerin göz yormayacak, direk bilgileri alabilecekleri ancak ilgi çekici yada şık tasarlamaya dikkat ediyorum. İlk yolladığım tasarımda bir yerleşim hatası vardı. Ama onu düzelttim sanırım kaydederken bi hata yapmışım ondan. Ancak ikinci yolladığımda bu hataları göz önünde bulundurarak düzenledim.

İletişim bilgilerinden kastınız eğer ofis telefonu ve maili ise olabilir. bilmiyorum ondan haberim yoktu. ama bir dahakinde yollamam. ama yinede mantık olarak cep telefonu bilgisi 1234567 şeklinde rakamladım.

teşekkürler
 
Kayıt
29 Kasım 2008
Mesaj
542
Tepki
7
evet goze cok kalabalık gelıyo ama sade yesıl kullanırsını yada yesıl ve tonları cok daha sade olmazmı ama yınede sunu dıyebılırım degısık bı tarz olmus emegınıze sağlık
 

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
205
Tepki
5
Sayın Serkan bey,

Emeğinize ve gösterdiğiniz çaba için gerçekten sizi tebrik ederim ama olmamış çok kaba gözüküyor yazıların puntoları büyük gözüküyor altta verdiğiniz yeşil ton olmuş ama çok kalın olmuş web adresini sonra koyu pembe gibi bir renk yapmışınız o hiç olmamış gözükmüyor bence bunun yerine yeniden bişeyler yapmaya çalışın daha iyi sonuçlar alacağınızdan eminim.
Saygılarımla.
 
Kayıt
5 Ocak 2008
Mesaj
80
Tepki
1
Mehmet Bey,

Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Cevap mahiyetinde değil ama sadece açıklama yapmak gereği hissettim. Çünkü sanırım benim çizim ile aldığım export jpg arasında bir fark var. renkler sanırım tam tutmadığı için.

Fontlar konusunda haklısınız. Kartvizite göre büyük boydalar. Ancak kullandığım fontun 8 i de çok küçük gözüküyor. bende tam o kısmı çözemedim aslında. Ama renk seçimleri ile ilgili olarak şunu söyleyeyim. Yapmaya çalıştığım logo üzerindeki renkler ile kartvizit üzerindeki renkler arasında bir uyum sağlamaya çalıştım. o yüzden Magenta ve turkuaz renklerini kullandım yazılarda. Yeşil ise logo üzerindeki yeşil ile aynı renk.

sonuç olarak aslında kartın dizaynı benim hoşuma gitti doğrusu ama anlamadığım bi karmaşa var. bunun fonttan olabileceğini düşünüyorum. o yüzden de değerli yorumlarınıza uygun tekrar tekrar dizayn edip sizinle paylaşmaya çalışacağım. En doğrusunu ve en güzelili bulabilmek adına.

JPG deki renkler biraz soluk aslında. renklerin asıl hali daha parlak. yazıların etrafına beyaz outline düşündüm aslında. ilk yolladığım da da dikkat ederseniz bu outline var. ama onuda çok hoş görmedim.

değerleri yorumlarınızla üzerinde oynayıp tekrar paylaşacağım.

sevgiler ....
 
Kayıt
25 Ekim 2008
Mesaj
80
Tepki
0
s.a kardeşim ilk önce ne firması olduğun önemli.sonra yeşil alanı biraz küçültür yazıları da küçültüp görünür hale getirirsen mesela web site adresin beyaz olabilir gibi...daha iyi olur bence.kib aeol iyi ve hayurlı çalışmalar...
 
Yukarı Alt