Kasabamın Sitesi :)

seron

Üye
Kayıt
1 Kasım 2013
Mesaj
1
Tepki
0
Oyunsitelerindeki oyunlar arasında en çok basketbol oyunlarını tercih edenler içinen yeni ve en heyecanlı basketbol oyunları sitemizde siz oyun severlerinbeğenisine sunulmuştur. Oyun oynamanın keyfine bir de basketboloyunlarında rekabet ve hırsı da eklemeyi seviyorsanız mutlaka bu oyunlarıoynamanızı öneriyoruz.
Top oyunları içindefutboldan sonra belki de futbol oyunları ile başa baş en çok oynanan oyunlar basketboloyunlarıdır. Sitemizde o kadar güzel ve çeşitli basketbol oyunlarını birarada bulacaksınız ki inanamayacaksınız. İçinde bulunduğumuz yaz aylarına uygunplaj basketbolu hakkında bilgi vermek istiyoruz size. Plaj kıyafetleri içindekioyunucunuza mouse ile basılı tutup açıyı ayarlayarak basketbol attırıyorsunuz.Amacınız 10 basketbol atmak ve en yüksek puanı alarak bölümleri birer birergeçmek ve sonuca ulaşmak. Pota ve çembere değmeden attığınız basketlerde 2 katfazla puan alıyorsunuz. Bu da heyecanı daha arttırıyor. Sitemize girdiğinizdebütün oyunların bu şekilde açıklamaları olduğunu zaten göreceksiniz. Bu sayedeoyunları en kısa sürede bilerek ve hızlı bir şekilde oynayabilecek ve daha çokpuan alabilmek için neler yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Benten oyunlarıda son dönemde daha fazla oynanmaya ve popüleritesi artmaya başlayan topoyunları arasında yer almaktadır. En çok masa tenisi oyunlarının tercihedilmesinden yola çıkarak sitemizde muhteşem bir masa tenisi oyunu yayınlamayabaşladık. Oyunun adı masa tenisi oyna. Ülkeler arası bir turnuva yapılıyor vesiz yine ülkenizi temsilen mouse un sol tuşuna tıklayarak servis atıyor vemouse ile raketi kontrol ediyor ve sayıları kazanıp şampiyon olmayaçalışıyorsunuz.
Burada sitemizdekioyunlardan sadece bir kaçını anlattık. Siz en iyisi sitemizi girin ve muhteşemtasarımı ve rahat kullanımı ile zahmetsiz oyun keyfi deneyimi yaşayın.
 
Yukarı Alt