kaydetme butonu aktif değil sebebi nedir?

SNSİZ

Üye
Kayıt
26 Aralık 2010
Mesaj
175
Tepki
1


neden aktif değiller yardımcı olurmusunuz???
 

sayanemre

Üye
Kayıt
5 Ocak 2011
Mesaj
56
Tepki
0
kullandığınız corel lisanslı değil ve yakalanmış artık bu kırık programı kullanamazsınız ya lisanslı almanız lazım yada başka bi kırık corel bulmanız lazım. Eğer baska bi kırık program bulursanızda güncellemesine izin vermeyin yine aynı sorunu yaşarsınız.
 

SNSİZ

Üye
Kayıt
26 Aralık 2010
Mesaj
175
Tepki
1
teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm ama hani belki başka bişeydendir umuduyla sordum :D
çaresiz yarın yeniden yüklenecek
 

sayanemre

Üye
Kayıt
5 Ocak 2011
Mesaj
56
Tepki
0
Ama dikkat edin kesinlikle güncellemesine izin vermeyin yoksa yine aynı sorunu yaşarsınız. Kolay gelsin:)
 
Kayıt
16 Eylül 2008
Mesaj
168
Tepki
26
@snsizYarın yeniden yükleseniz bile bir kaç gün içinde aynı sorunla karşılaşacaksınız. CDGS X5 yazılımları internet üzerinden Corel'e bilgi gönderiyor ve seri numarası Corel tarafından üretilmemişse ve kayıtlı değilse programı Viewer moduna çeviriyor. Yani sadece dosya açabiliyorsunuz fakat kayıt, export, yazdırma işlemleri iptal oluyor.

Güncellemeleri ise zaten korsan kopyalara yükleyemiyorsunuz.

X6'da durum daha da farklı. Corel.com'dan indireceğiniz deneme sürümü X6.1 içeriyor. Kurduğunuzda X6.1 kurulmuş oluyor. Fakat X6.2 kurmak istiyorsanız bir corel.com hesabınız olmalı ve login olup X6.2 yi indirip kurmanız gerekiyor.

Bir sonraki sürümde daha ciddi korumalar gelecek...

Neticede yazılımı satın almak en doğru davranış olacaktır. Satın aldığınızda bu tip durumlarla karşılaşmayacaksınız, doğrudan teknik destek alma hakkınız ve söz hakkınız olacak.

Temennim Türkiye'de satılan yazılımların fiyatlarının daha cazip hale gelmesi. Yine de bazı kampanyalarla %30'a varan fiyat indirimleriyle alınabilir seviyeye geliyor fiyatlar.

Şunu da eklemeliyim, ev kullanıcısıysanız ya da öğrenciyseniz 100$ civarında bir fiyata Home and Student Edition'a sahip olabiliyorsunuz.
 

SNSİZ

Üye
Kayıt
26 Aralık 2010
Mesaj
175
Tepki
1
Evet Kürşat bey en mantıklısı lisanslısı patron yurtdışında olduğu için ben şimdilik x6 nın deneme sürümünü yükledim kısmetse lisanslısında gözüm ;)
 
Yukarı Alt