Kendi Fotoğraflarım üzerinde Yapmış olduğum bi kaç çalışma Yorumlarınızı Beklerim

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Mehmet bey gayet başarılı buldum, hepsi birbirinden değişik çalışmalar olmuş, aslında küçük de olsa orijinalleri ile birlikte olsalardı aralarındaki farkı ve bizlere kıyaslama şahsı vermiş olurdunuz, elinize emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Diyebilirm ki çalışmalarınızda ve fontlarda çok efekt kullanıyorsunuz.

Ve çok karmaşık çalışıyorsunuz.

Kartvizitinizde de fontta yine efekt var.

Olmazsa daha iyi olur gibi...

Melek Kaya

Üye
Tepki
0
Galatasaraylı poster çalışması dışındakileri çok beğendim.GS li çalışmada logo yerini bulamamış sanırım,bilemiyorum,hoş gelmiyor göze.Ayrıca en alttaki çalışmanın yazı fontu değiştirilebilir bence.Elinize sağlık,güzel çalışmalar.

Tepki
0
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim söylediklerinizi değerlendireceğimden emin olun ve bi eklemede bulunmak istiyorum ; bu resimleri sanatsal yönden değerlendirirsek söyledikleriniz çok doğru ama ticari açıdan da bakmak lazım karşı tarafa bazen sanatı satamazsınız efektlerin abartılı olma amacıda biraz bundan olsa gerek saygılar sunarım..

Tepki
0
bu arada 2 ci resimdeki yıkılmış ama sevmekten vazgeçemeyen bi galatasaraylının sureti :) bizde bi gün güleriz inşallah.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
ticari açıdan da bakmak lazım
Hala aynı kanıdayım Mehmet bey : )

Emeğiniz ortada fakat çalışmalarınız biraz daha sadeleştirilebilir ve geliştirilebilir ...

Yukarı Alt