Kentsel Dönüşüm

lusy99

Üye
Tepki
3
Merhabalar yorumlarınız benım ıcın cok onemlıdır.
Kentsel donusumle ılgılı bırseyler yapmay calıstım dekupeler bıraz sıkıntı buradakı hatamı görmek ısterım ve nelerden ders alabılırım bunun ıcın paylastım.Yardımcı olursanız sevınırım :)

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Birincisi kentsel dönüşümle çokta bağlantı kuramadım.
İkincisi dekupelerde hata var, zaten söylemişsiniz.
Sonra o binalar oturmamış dünya üzerine, düştü düşecek. Perspektifleri uymamış birbirlerine.
Bunlara dikkat ederek yeniden çalışırsanız eminim göze daha hoş gelen bir çalışma çıkacaktır...

lusy99

Üye
Tepki
3
cok teşekkur ederım erkan bey :) Hemen yenı bır calısma yapacagım:)

elifcee

Üye
Tepki
9
Çalışmanızda devamlı göz aşınalığının bulunduğu fikirlerden biri görülüyor gibi. Farklılık uyandırabilecek bir fikir ile çalışırsanız daha hoş bir heyecan ile yorum alacağınız kanısındayım. :) Emeğinize sağlık

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Evet dekupelerin sorunlu olduğundan bahsetmişsiniz ama her zaman söylediğim bir şey vardır deneme çalışması dahi olsa özen gösterilmeli bence.. Nasıl alışılırsa öyle gider diye düşünüyorum çünküm.. Erkal beyin bahsettiği gibi perspektif sorunu var..Binalar dünya üzerinde ha düştü ha düşecek misali duruyor.. Daha çok çalışıp bol bol örnek incelemelisin..

lusy99

Üye
Tepki
3
işte herseyı cozdum fakat su dunyalar uzerındeı bınaların dustu dusecek konusuna bır cozum bulamadım napabılırm acaba bu konuda yardım edebılırmısınız ? :)

Yukarı Alt