Keyfii Kol Saati Çizimim

Tepki
3
Büyük bir Lana Del Rey hayranı olarak kafama göre bir saat çizdim.

Tüm çizim bana aittir ( ortadaki saatin iç kısmı hariç )

İsteyene çalışma dosyasını da verebilirim.

Renk seçimi neden böyle?:

Amerikan bayrağı ve bayrağın renk tonlarını tercih etmemin sebebi hatunun birçok parçasında sözlerine dikkat ederseniz (kliplerinde de bayrağı kullanıyor ayrıca) amerikaya yer vermesi. Ne yapsam ne yapsam derken böyle birşey yapayım dedim. Başka bir amacım yok yani.

Bu arada resim png ve arkaplanı transparan olduğu için tarayıcınız tarafından arkaplan beyaz renk dışında bir renkle gözüküyor olabilir bu da çirkin gelebilir, resimden kaynaklanmıyor bilginize. :) İndirilip açılırsa muhtemelen böyle bir sorun olmayacak.

Tepki
3
@Hasan Güner

Evet delik koymayı unutmuşum :) Ama delik koyarsam ön taraftaki şarkı sözlerini silmek zorunda kalacağım sanırım.

Olurda sevgili Lana'cığım beğenirse üretim aşamasında revize ederim. :) Dikkatiniz için tebrikler.

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
ortadan bir sıra şeklinde delikleri koyun. 2 satır yazı deliğin üstünde 1 satırda alt tarafına yazarsanız sorun olmaz diye düşünüyorum denemek lazım ama.

Tepki
3
@Hüseyin ALPALTUN

Şimdi anladım deliklerin açılması sırasında yazıların uçma riski olsada bu uygulanabilir :)

Akşam önerileri göz önünde bulundurarak 2. defa düzenleyeceğim.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Seçenekler her zaman iyidir, birkaç farklı tasarım daha görmeyi beklerdim.

Kısaca bu çalışmanızı beğendim, güzel olmuş.
Evet hayranlık harika bir duygudur, misal ben de annemin hayranıyım zira benim için canını verebilir.

Yenilerini de görmek ümidiyle, iyi çalışmalar diledim.

arsoy

Üye
Tepki
1
Sende sözleri saatin arkasına yaz :) daha fantastik olur zaten arka kısımdaki DEL silinmek zorunda kayış kesilecek cünkü bende hayranıyım eline sağlık..

Yukarı Alt