Kirik Link Olmasin Farkimiz Olsun

sizce öyle birşey olsun mu?

  • evet

    Katılım: 3 100,0%
  • hayır

    Katılım: 0 0,0%

  • Toplam katılım
    3
  • Poll closed .
Kayıt
15 Ağustos 2007
Mesaj
10
Tepki
0
arkadaşlar yaptığımız paylaşımların linkleri zaman içerisinde kırılıyor ve o paylaşımdan yararlanamıyoruz ben istedimki bizim bir farkımız olsun aradan çok zaman geçsede sitemize girdiğimiz vakit o paylaşımlardan yararlanalım .

benim sitemize yaptığım paylaşımların linki hiç kırılmıyor aradan zaman geçsede kırılmıyor ben istedimki sizlerde öyle yapın eğer kabul olursa adresi vereceğim. teşekkürler.
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Çok güzel düşünmüşsün. kırık linklerle uğraşmak zor kalıcı olması daha iyi. Teşekkür ederim
 

merteral

Üye
Kayıt
1 Ağustos 2007
Mesaj
815
Tepki
27
arkadaşlar kırık link olmaması için küçük boyutlu bir server olması gerekir ama dosya indirme sırasında zaman uzar ve bu sıkıntı yaratır benim tavsiyem rapidshare gibi sitelerdir ancak vereceğiniz site iyiyse deneme yapabiliriz ;) düşünce güzel ama dediğim gibi denemek lazım.. Linkleri ölen konulara gelince zaten üyelerimizin link kırık ölü vs... gibi mesajlarını aldığımızda en yeni linkleri vermeye ya da upload etmeye çalışıyoruz merak etmeyin.. ;)

İyi günler...
 

Ndesign

Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.361
Tepki
51
merteral çok güzel anlatmış belli bir süre download edilmeyen dosyalar silinmektedir siteler tarafından bu yuzden link kırık ölü vs gibi durumlarda hemen upload etmek yegane çözüm olarak görünüyor saygılar
 
Kayıt
15 Ağustos 2007
Mesaj
10
Tepki
0
arkaşlar şöyle düşünün herhangi bir kullanıcı arama motorundan bir program aradı ve bizim siteye denk geldi sitemize üye oldu programı tam indirecekken link kırık çıktı ve biz o üyeyi kaybederiz gelmezki bidaha önemli olan her gelen kullanıcının sürekli burada kalması.kullanıcı buraya takılmadıktan sonra sen linki daha sonradan yenilemişsin neye yararki..

vereceğim siteye herkez şöle üye olsa mesela verecegimsite.com/grafikerlerorg_88seksensekiz ya da verecegimsite.com/grafikerlerorg_merteral gibisinden her üye en az 5 defa üye olsa linklerimiz hiç kırık olmaz yinede size kalmış bu sadece benim düşüncem
upload sitesi
 
Yukarı Alt