Kişisel Web Sitem

lordstar

Üye
Kayıt
28 Ağustos 2011
Mesaj
9
Tepki
0
Merhaba
1 seneden fazladır kişisel web sitem yayında idi fakat ilgisizlikten dolayı düzenelemeler yapamadım, tam anlamıyla son zamanlarda üzerine düşmeye başladım çünkü kişisel web sitelerinin ne kadar güçlü bir iletişim aracı olduğunu daha net gözlemledim, sitede finans-ekonomi konuları ve hisse foreks endeks önerileri ağırlıkta olmak üzere kültür, güncel ve özellikle üzerine düştüğüm kendi görüşlerim-önerilerim bölümü ve belli başlı kişisel sitelerdeki konu kategorileri bulunmaktadır, şu an hala siteyi geliştirmeye devam ediyorum.

adres: http://www.nihatguven.com

grafikerler.org sitesinde adı üstünde tasarımcılar, görsel zevki olan dostlarımız var, site hakkında sadece görsel olarak eleştirilerinizi bekliyorum, yıkıcı değil yapıcı :)
 

sarac58

Üye
Kayıt
16 Mayıs 2012
Mesaj
3
Tepki
0
siten çok karanlık insanın içini karartıyor ve gözü yoruyor bunuları düzeltebilirsin öncelikle
 

lordstar

Üye
Kayıt
28 Ağustos 2011
Mesaj
9
Tepki
0
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, başka yorumu olanlar varsa yine dikkate alacağım
 

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
6 Ocak 2012
Mesaj
659
Tepki
28
dreamwiever (yanlış yazmış olabilirim) daki hazır sitelere benziyor hatta hazır olanlar daha güzel durur. :D

şimdi yapıcı önerilerime gelelim. site nin banner bölümünü turuncu yap ( koyun turuncudan açık turuncuya geçişli olsun ). sonra anasayfa ,hakkımda vs butonlarını da siyah renk yap üzerine gelince yazıda ufak bir büyüme olsun. Haberleri vs direk değilde bir kutu içerisinde ( bu kutu sizin takdirinizn neye benzemesini isterseniz onu çizin ) ziyaretçilere gösterin. sitenin en altına bir alt banner ekleyebilirsiniz görselliği artırmak açısından. ben önerilerimi söyledim şimdi size kalmış uygulamak. :D
 

lordstar

Üye
Kayıt
28 Ağustos 2011
Mesaj
9
Tepki
0
@Hüseyin ALPALTUN

işin aslı siteyi kurarken öylesine kurmuştum sonra bi baktım sarıyo beni, neyse devam et dedim kendi kendime, şimdi ayda 10000 hit yapan bir blog oldu iyice sardı beni, ne demişler bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur :) eleştirilerin için de teşekkür ederim, bir kısmını kapacağım ;)
 
Yukarı Alt