Kolej katalog çalışması

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Merhaba,

Öncelikle çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

Çalışmanızla ilgili Hakan Bey'in söylediklerine katılıyorum. Ön kapakta arkada kullandığınız bulut görselini yansıtarak arkada kullanmak yerine ön ve arka kapağı tamamlayıcı tek bir görsel kullanmanız aradaki kopukluğu ve kötü görüntüyü engelleyecektir.

Ayrıca ön taraftaki çocuk görsellerinin kesinlikle kalkması gerekmektedir. Bu bir anasıfı bülten çalışması olabilir. Fakat unutmayınızki bu bülten çocuklara değil onların ailelerine hitap edecektir.

Arka kapakta kullandığınız adres fontu konusunda müşterinizi uyarmanız gerekirdi. Okunurluğu az ve görsel olarak Comic yazı karakterinden bile kötü bir font.

iç sayfa tasarımınız gayet başarılı. Umarım her sayfaya fatih koleji logosunu koymamışsınızdır. Eğer koyduysanız gerçekten çok gereksiz ve göz yorucu.

Ayrıca Gezilerimiz diye bir bölüm ve araya sıkıştırılmış web sitesi adresi. Yaptığınız çalışma zaten bir reklam çalışmasıdır ve her sayfada kolejin reklamını yapmanız gerekmez. Kesinlikle uygun bulmadğım bir detay.

Çizginiz güzel. Fakat dikkat etmeniz gereken çok detay var.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Saygılarımla
Serkan BAYSAL
 

timurcitak

Üye
Kayıt
21 Şubat 2008
Mesaj
7
Tepki
0
merhabalar tasarımınız çok hoş benimdae bazı tasarımlarım var aynı tarzda isterseniz bilgi paylaşımı yapabiliriz size index göndereyim sizde bana gönderin beğendiklerimizin psdlerini paslaşabiliriz
 

tarık

Üye
Kayıt
12 Mayıs 2008
Mesaj
64
Tepki
0
Yorum beğeni ve eleştirilerinz için teşekkürler arkadaşlar.

Sayın timurcitak teşekkürler ancak çalışmalarım psd değil freehand, sadece kapakta image ön planda olduğundan psd yoğunlukta.
 
Yukarı Alt