Konser afiş çalışmam

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
@Hümeyra Can

Ne gibi ? :)
 

user9

Grafiker
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
0
Tepki
80
@Hakan Dağdeviren

sanatsal ve sosyal bi aktiviteden bahsedip direk somut alınıp satılan maddeden bahseder gibi bahsediliyor. buna istinaden dedim. sonuç olarak konser daha çok duygulara hitap eden bir eylem, haddi zatında benim genel kanaatim bu. ben olsam kesinlikle buna dikkat ederim en azından vs. vs.

İyi forumlar.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
sonuç olarak konser daha çok duygulara hitap eden bir eylem
Şayet tüketici biz isek bizim açımızdan böyle yalnız hepimiz biliriz ki sanatçı ve arkaplandaki ekip için konser neye hitap ediyor sabittir.

Yine elbette ki müzik bir sanattır fakat bu onu hangi ortamda değerlendirdiğimize bağlı, söz konusu müziğin gelişimi olan bir programda olsaydık müziğe %75 sanatsal boyutta yaklaşırdık
fakat sanat da satılabilen-alınabilen bir hizmete dönüşebilir, talebi ve arzı oluşabilir ki burada da bu söz konusu, misal ben bu doğrultuda -ki istenen buymuş- yargıladım konuyu, halbuki müziğin sanatsal boyutu apayrı bir konudur, farklı bir forumda tartışılabilir :)
 
Yukarı Alt