Kurumsal Tasarım Yapabilecek İş Başı Banka Hesabına Para İsteyen Arkadaslar

Durum
Konu kapatılmıştır.
Kayıt
12 Aralık 2012
Mesaj
4
Tepki
0
Başlık biraz pazarlamacı zihniyetinde oldu ama olsun...

Merhabalar arkadaslar iş yoğunluğu ve ekip uyumsuzluğu nedeniyle yeni tasarımcı arkadaslara ihtiyacımız vardır.

Sonucda işi biz alııyoruz sadece tasarım size kalıyor bu konuda telefonla detay alıp işi mail olarak yollayabilecek arkadaslara ihtiyacım vardır beğenilen ve baskıya giden her tasarım için para ödeyebiliriz

düşünen arkadaslar bize özelden ulaşsın lütfen

firma bilgilerini veremiyorum herkeze güvenemeyiz saygılar sunuyorum...
 

dehr

Üye
Kayıt
7 Mayıs 2010
Mesaj
69
Tepki
1
• Kurumsal Kimlik ( Logo, kartvizit, antetli kağıt, zarf) Tasarımı
• Broşür Tasarımı
• El İlanı Tasarımı
• Etiket Tasarımı
• Takvim Tasarımı
• Afiş – Poster Tasarımı
• Basın ilanları Tasarımı
• Billboard Reklam Tasarımı
• Araç Giydirme Tasarımı
• Fotoğraf Dekupe
• T-shirt / Kupa
• Vektörel Çizimler

Saygılarımla;
İyi günler, iyi çalışmalar...


http://dehrdehr.blogspot.com/
 
Kayıt
6 Temmuz 2010
Mesaj
598
Tepki
17
Firma bilgilerini veremiyorsanız, kişilerin size güvenmesini nasıl bekliyorsunuz ki? Adınız sanınız belli değil, şirketin adı ve web sitesi de mi yok?
 
Kayıt
13 Ocak 2008
Mesaj
73
Tepki
0
@Demet YILDIZ

Demet hanım, yanlış anlaşılmasın hani sanki taraf tutar gibi olmasın ama bu tür ilanlarda güven diye bir şey söz konusu olamaz, tamam işveren iletişim ve firma bilgilerini vermemiş tabi verseydi iyi olurdu ama vermiş olsa bile ne olcak ki bu güveni yine nasıl sağlıycaksınız sonuc olarak belki de adını bile duymadığınız sahiplerini ve çalışanlarını tanımadığınız bir firma adını öğrenince ya da iletişm bilgilerini görünce içinizde güven mi oluşucak eğer oluşacaksa bu cok daha saçma olur. Sonuçta burası bir forum sitesi ve internet üzerinden iş yapılmaya çalışıyor yani ilanı görünce iş içinize sinerse yaparsanız sinmezse yapmazsınız, zaten bu tür işlerden güven beklemenin mantığını da anlamış değilim illa güven sorunu yaşıyorsanız işe talip olmazsınız olur biter yok paraya ihtiyacım var aynı zamanda da bol bol vaktim boş zamanlarımında bu tür işler de yapmak istiyorum derseniz o zaman forum sitesi aracılğıyla ve internet yoluyla iş yaptığınızı unutmayın derim

diyelim ki adını duyduğunuz bir firma, ya da duymadınız belki ama iletişm bilgileri belli bu firmaya iş yaptınız parasını alamadınız gittiniz verilen adrese ben hakkımı istiyorum dediniz ne olcak size hakkınızı verecekler mi sanıyorsunuz yani ileşim bilgilerini ve firma adını öğrenince hımm ben paramı alırım duygusuna mı kapılıyorsunuz


sonuç olarak burdan iş yapmak risk tir, bu riski göze alarak ilgili firmalara iş yaparsınız ya da yapmazsınız tabi o grafiker arkadaşların bileceği bir iş, sonucta kimse burda bizlere zorla iş yaptırmıyor, acık söyleyim bu güne kadar burdan birçok işverene iş yaptım şansım mı iyi gitti bilmiyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım, bundan sonra yaşarmıyım bilinmez ama yaşayacağımı da hiç sanmıyorum, risk işte

ayrıca birsey daha belirtmek istiyorum tüm arkadaşlara, arkadaşlar bir ilana cevap vermeden önce ilanı hatta ve hatta ilan başlığını bile inceleyin ilanı dikkatli okuyun yapılan falsoları göreceksiniz bu size fikir verecektir, ben öyle yapıyorum

herkese saygılar
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Firma ismi vermeniz ne gibi bir güvensizlik yaratacak? Firma isminizi öğrenen kişi size ne yapacak?
Ve eğer bir firma iseniz web siteniz olmak zorunda. Web sitenizi gören binlerce kişiyi nasıl engelleyeceksiniz madem firma ismi vermek istemiyorsunuz?
 
Kayıt
6 Temmuz 2010
Mesaj
598
Tepki
17
@Erkan Nehir

Kesinlikle katılıyorum Erkan Bey...

@Gökhan Senat

Anlatmak istediğim şey şu; Firma sahibi herkese güvenemeyiz demiş. Herkese güvenemeyen kişi ne akla hizmet hiç bir üyesini tanımadığı bir forum sitesine ilan verir? Bu kadar güven sorunu var ise eşten dosttan tanıdık birini sordurur. Erkan Bey'in de dediği gibi, her firmanın internet sitesi açması zorunludur ve bu siteyi her gün onlarca kullanıcı tıklar, işletmenin iletişim bilgilerine ulaşır.

İş verenin iletişim adresini, firma adını, telefonunu vb. öğrenir isem, firmanın referanslarını, çalıştığı kişileri öğrenme şansım olur. Bu da işe talip olmadan önce bana bir fikir kazandırır. Kararımı ona göre veririm. Ben illa bu işi yapacağım demiyorum. Farkındaysanız işe talibim gibi bir ifade de kullanmadım.

Ayrıca işlerde her zaman güven mevzusu önemlidir. Diyelim sizin şirketiniz var, 10 tane personel çalıştırıyorsunuz ama 5'ine güvenmiyorsunuz. İşinizi o personele nasıl emanet edersiniz? Ya da siz çalışansınız fakat patronunuza güvenmiyorsunuz. O şirkette nasıl çalışabileceksiniz? Bu soruların da cevabını bir düşünmeye çalışın derim.


@Gökhan Senat

Kusura bakmayın ama siz kendinizi çok zeki, karşınızdakileri de aptal mı sanıyorsunuz? Çünkü cümlelerinizi bu şekilde kurmuşsunuz. Freelance çalışmanın da bence belli kuralları vardır ki bir çok arkadaşımın bu kuralları uyguladığına eminim. İşveren, iş ücretinin yarısını peşin ödemeden işe başlanmaz. Eğer iş beğenilse de beğenilmese de başka yerde kullanılmayacağına dair imzalı belge talep edilir.

@Gökhan Senat

Yukarıda bahsettiğim ilkeleri uygulamıyorsanız cidden çok şanslısınız demektir. Firmanın işi verebilmesi için gizlisi saklısı olmadan açıkça gerekli bilgileri vermesi gerekir. Eğer vermiyor ise bu firmaya güvenilmez ve altından bir terslik çıkma olasılığı çok yüksektir.

@Gökhan Senat

İşe talip olan arkadaşlarımı bir anlamda uyarmak adına yazmış olduğum bir yazıydı. Derdimi açıkça ifade ettiğimi düşünüyorum.
Size de saygılar.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt