kutlama afısı =)

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
ilk işini mükemmel tasarlayan çok kabiliyetli birine hiç denk gelmedim. Konuyu daha fazla uzatmayınız lütfen. Bundan sonraki mesajlarınıza cevap verilmeyecek ve yazdığınız mesajlar silinecektir.
 

akgulrafet

Üye
Kayıt
19 Kasım 2008
Mesaj
7
Tepki
1
arka renkler biraz daha dikkatle seçilmiş olsa idi gerçekten daha başka bir anlam katacaktı. emeğinize sağlık efendim başka çalışmalarda bekliyoruz sizlerden.
 

ismail koc

Üye
Kayıt
17 Ekim 2007
Mesaj
403
Tepki
0
@Kadir İnanır
lütfen heves kırıcı konuşmalarda bulunmayalım arkadaşımızın daha ilk çalışması ve bu konuyu bilen kişilerin bilgilerinden yararlanmaya çalışmakta. ali bey size bolbol örnekler incelemenizi öneririm, sistemi anlarsanız gerisi yaratıcılığınıza kalmış birşey eminimki yapabilirsiniz. kolay gelsin...
 
Kayıt
11 Ekim 2008
Mesaj
97
Tepki
0
:) inanın bir an sinirlerime hakim olamadan gülme krizine tutuldum. Aynı saygısızlığı Kadir beyden bende gördüm. Kadir bey şunu unutmayınız. Beğeni göreceli bir kavramdır. Burdaki bulunma amacımızda bilgilerimiz dahilinde paylaşmak, çoğaltmak ve eksiklerimizi ekstra kişilerden görmek. (saygı ve sevgi çerçevesinde)

çalışmanıza gelince bence hiç hevesiniz kırılmasın. Öncelikle afişlerde olması gereken amaç unsurlarını inceleyiniz. Fontlar konusunda sıkıntınız var. Ayrıca tipografi konusundada.
emeğinize sağlık. Duyarlılığınız içinde ayrıca teşekkürler.
 
Kayıt
5 Eylül 2008
Mesaj
14
Tepki
0
kusura bakmazsanız yorum yapma gereği duyuyorum. Bu kutlama afişinden çok savaş afişine benzemiş. Çok iç karartıcı bir afiş tasarımı olmuş.

Daha iç açıcı bir çalışma olabilirdi. Kırmızı ağırlıklı olmalıydı. Bayrağın etrafını temizlerken sihirbazı kullanmışsınız ve çok kötü bir kırpma meydana gelmiş. Kullanmış olduğunuz fontlar da Cumhuriyet Kutlamasına hiç gitmemiş.

Yeni çalışmalarda görüşmek üzere.
 
Yukarı Alt