lale çiçekçilik

ismail koc

Üye
Kayıt
17 Ekim 2007
Mesaj
403
Tepki
0
arkadaşlar lale çiçekçilik adına yapmış olduğum bu çalışmaya olumlu ya da olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. teşekkürler.
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Öncelikle fontun puntosu çok büyük, Bence bu kadar büyük şeye gerek yok, büyük olsa bile birbirlerine çok yanaştıkları için göze hoş gelmiyor.

"çiçekcilik" yazısının fontunu daha güzel birşey bulabilirdiniz. Çok sade duruyor

Yinede emeğinize sağlık
 
Kayıt
11 Ekim 2008
Mesaj
97
Tepki
0
estetikten uzak kalmış ne yazıkki. Halbuki lale dendiğinde akla daha estetik figürler gelir.
Font konusunda Buse hanıma katılıyorum. ayrıca L harfinin bitişindeki kesikliği kaldırmanız daha uygun. Emeğinize sağlık
 

ismail koc

Üye
Kayıt
17 Ekim 2007
Mesaj
403
Tepki
0
teşekkür ederim ayda uyarılarını dikkate alacağım

peki söyle birşey nasıl olur sizce arkadaşlar
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
ilk çalışmanızda harf kalınlıkları birbiriyle çok farklı olduğu için estetik bir görüntü oluşturmamış.

Alternatif olarak sunduğunuz çalışmanızda bana göre renk seçiminiz çok yanlış. Daha pastel tonlarda ve birbiri ile zıt olmayan, uyumlu renkleri kullanmanızda fayda var diye düşünüyorum. Ayrıca Lale yazısındaki E harfi ilede sanırım biraz oynamalısınız. L harfinden sol kroşe yemiş gibi duruyor ;)

Emeğine sağlık.

Saygılar.
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Renk konusunda serkan beye katılıyorum,çalışmalarınızda birbirleriyle zıt olan renkleri kullanıyorsunuz, buda çalışmanın güzellliğini çok etkiliyor. Birbiriyle uyumlu renkler seçmeniz çalışmalarınız adına dahada güzel olacaktır..

Birde estetik göremiyorum çalışmalarınızda, iyi bir çalışmanın göze hitap etmesi lazım ama bu çalışmalar gözüme hitap etmedi doğrusunu söylemek gerekirse..


Ama bu demek değil ki, çalışılırsa olmaz.. Üzerinde ne kadar çok çalışırsanız her seferinde eksikliklerinizi görürsünüz ve tecrübe kazanırsınız..
yinede emeğinize sağlık
 
Kayıt
28 Ekim 2008
Mesaj
15
Tepki
1
Bende arkadaşların fikrine katılıyorum. Biraz daha estetik olursa daha can alıcı olur. Özellikle burda ana karakter lale olduğu için lalenin estetik durması şart.

Haddim olmayarak bende bir lale çizdim. Kıvrımlı bir lale bence logonda daha iyi duracaktır.

Umarım iyi bir fikir açılımı sağlamışımdır. Çalışmalarında başarılar...

 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
öncelikle çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler... ilk çalışmanızda renk ve font uyumsuzluğu dikkatimi çekti. ikinci çalışmanızda ise biraz daha üzerinde oynanırsa göze hitap ediyo şekil olarak ama renk konusunda yine zayıf... size tavsiyem lale formunu nasıl tasvir edilmiş öncelikle onları incelemenizi tavsiye ederim sonrası gelecektir eminim bundan... düşüncenize ve ellerinize sağlık...
 
Yukarı Alt