laptop alıcam,önerilerinizi bekliyorum

sebograph

Üye
Kayıt
19 Mayıs 2008
Mesaj
198
Tepki
9
kingston bu işlerde çok iyi diye biliyorum ama hiç kullanmadım ben kullanan arkadaşlarım var ve hiç şikayetleri olmadı isterseniz sizde bi araştırın
 
Kayıt
7 Haziran 2008
Mesaj
533
Tepki
6
hddLer kullanıma bağlı ne kadar temiz kullanırsan o kadar ileriye götürür ama en iyi ve en dayanıklı hdd samsung bence, bnm eski bir hdd'm war 40 GB 8 sene oldu hdd hala sağlam taş gibi hızında vs. hiçbir düşme yok ilk'i gibi gayet güzeL çalışıyor ama tabi dediğim gibi hdd kullanıma bağlı ;)
 
Kayıt
21 Haziran 2008
Mesaj
149
Tepki
4
usb hardisklerde kullanılan hardiskin markasına dikkat ediniz. Örneğin smartdisk samsung marka disk kullanıyor. Philips bildiğim kadarıyla toshiba disk kullanıyor. Bence bu tip taşınabilir diskleri sık sık yedekleyiniz ( daha önce bu nedenle bozulan taşınabilir harddisk yüzünden tüm dosyalarım gitmişti) Bende 400 gb philips ve 120 gb Mikrobox harici diskleri kullanıyorum ve sürekli yanımda bulunduruyorum. Laptop konusunda grafik programlarını rahatlıkla çalıştırabileceğiniz Laptollar mevcut (Macbook ve Monster) Tabi bende arkadaşların görüşlerine katılıyorum. Öncelikli olarak masaüstü bilgisayar düşünmelisiniz.
 
Yukarı Alt