Limon

Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
Ömer ber çok güzel olmuş ferahlık hissin veriyor limonata şişelerine çok güzel bir etiket olur bundan

bazen müşteriler geliyor ya ben değişik bişey istiyorum farklı bir yazı olsun diyorlar
bence bu farklı yazı şekli bu nasıl desem yeni nesil gibi birşey

başarılar...
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
merhaba;

çok beğendim, güzel olmuş ömer bey, ellerinize sağlık...
 
Kayıt
8 Kasım 2008
Mesaj
15
Tepki
0
@Fatih Coşkun
yorum için teşekkür ederim fatih bey aslında dediğiniz gibi böyle meyvwe suları etiketleride artık günümüz tasarımlarına ayak uydurmaya başlasa çok daha iyi olur

@danisman
teşekkür ederim danışman bey :)

@damla2000
teşkkür ederim damla

ayrıca 14 temmuz salı günüde çalıştığım sitede ders şeklinde de anlatacağım bu çalışmayı isteyenlere pm yoluyla gönderebilirim
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Ömer Bey;
Elinize sağlık güzel görünüyor.
Birşeyler yapmak için çabaladığınız kesin.(Kendiniz için)
Fakat!
Birkaç şey yazmak istedim size, umarım yanlış anlamazsınız beni.
Fakat farklı fikirlerle de çalışma kaabiliyetimizi geliştirmeliyiz bence.
Böyle hep aynı yerde durmamalıyız.
Şu xarayı PS de bu şekilde kullanan okadar çok insan gördüm ki, şu uygulamanın aynılarına(farklı fikirlerle çalışılmış şekilde) okadar çok rastladım ki yeter bence.

Sizden daha farklı alanlarda daha farklı çalışmalar beklerim şahsen ki yapabileceğinize eminim,bu çalışmanız açıkcası hiç etkileyemedi beni, çünkü çalışmanız tamamiyle xara denilen programın tekelinde kalmış.Böylece çalışma içerisindeki tasarım ve fikir gölgede kalmış,tasarım gücünüzü ,yaratıcı fikirlerinizi bu tekele esir etmeye hakkınız var mı?


Eminim, siz de xara denilen bu programı birvakit sonra sevmeyecek, hatta xarayı PS ile bukadar sık kullananlara hatta sadece kullananlara dahi içten içe hırslanacaksınız.
Çünkü o gün artık kendi kaleminizi elinizde tutuyor, kendi renklerinizle fikirlerinizle tasarımlarınızla otobiyografinizi yazıyor olacaksınız.


Kolay Gelsin.
 
Kayıt
8 Kasım 2008
Mesaj
15
Tepki
0
Hakan bey yorumunuz için teşekkür ederim gerçekten yerinde bir yorum yani takdir edilesi.
Ancak kendimi savunma değil de açıklama gereği hissettim. Ben bu tür bir çalışmayı yani 3d bir çalışmayı ilk kez yabancı bir sitede gördüğümde gerçekten çok etkilenmiş ve inanmayacaksınız belki ama 3-4 ay nasıl yapıldığına dair aralıklı olarak türkçe bir kaynak bulmak istedim tabi haliyle bulamayında yabancı kaynaklara yöneldim yalnız bit yerde denk getirebilmiştim sonunda fakat vasat derecedeki ingilizcemle pek bişey anlamamış sanırım aradığım şey bu değil deyip yine aralıklarla ararken sonunda buldum ve bu beni büyüleyen efekti defalarca sıkılmadan farklı farklı çalışmalarla bende yaptım.
Şimdi sizinde dediğiniz gibi artık bu tür ve türevi çalışmalar aldı başını gidiyor- ama bence siz çok acımasız davranmışsınız! neden derseniz çünkü bu yazı tarzı bence her ortama ayak uyduracak şekilde göze hoş geliyor yani benim düşüncem bu, benim böyle çalışmalar hazırlamam daki amaç hem bunu yapmaktan zevk alıyorum hemde daha önce de söylediğim gibi hazırlanışı hakkında çalıştığım sitede ders veriyorum. Xara programının bir alternatifi çıksa keşke ama benim bildiğim kadarıyla yok - xara ya yakın olarak Illustrator var bu efekte yakın olarak 3d özelliği katan ama beni pek tatmin ettiğini söyleyemem. Yani sözün özü hakan bey aslında hem haklısınız xara programının tekeli konusunda hem haksızsınız çünkü gnümüzde bi çok konuda olduğu gibi bu konuda da kaliteli bir alternatif yok...
 
Yukarı Alt