lise seçimim için yardım edebilir misiniz ??

omer_123

Üye
Kayıt
25 Haziran 2009
Mesaj
13
Tepki
0
ben liseye hazırlanan bir öğrenciyim... anadolu liseleri ilk terciğim ama tutturamassam, meslek liselerini tercih edeceğim. grafiker olmak istiyorum ama aklıma bir soru geldi.. liselerde 2 çeşit tasarımla ilgili bölüm var grafik ve fotoğraf bölümü bir de sanat ve tasarım bölümü var. grafiker olmak için hangisini tercik etmeliyim ? fotoğraf ile ilgili birşey istemiyorum. fotoğrafcı olmayacağım.. bir diğer sorum ise anadolu sanat liseleri mi daha avantajlı yoksa meslek liseleri mi ? siz değerli grafiker abilerim, ablalarımdan cevap bekliyorum .)
 
Kayıt
22 Şubat 2011
Mesaj
135
Tepki
1
ben tekstil meslek lisesi mevzunuyum.meslek lisesinden başlamak kesinlikle avantaj grafik bölümünü seçmelisin grafiker olmak istiyosan artı anadolu meslek ve sanat liseleri daha yüksek puan istiyo tutuyosa puanın ne ala anadolu meslek seçmelisin tabi sistemler hep değişiyo gene detaylı bilenler varsa yanıltmıyım
 

omer_123

Üye
Kayıt
25 Haziran 2009
Mesaj
13
Tepki
0
anadolu sanat liseleri yeteneğe göre alıyor.. anadolu meslek lisesi bulamadım grafik tasarım bölümü olan..endüstri meslek liselerinde grafik ve fotoğraf bölümü ve sanat tasarım bölümü var..
 

zeminkat

Üye
Kayıt
5 Aralık 2010
Mesaj
14
Tepki
0
Grafik ve tasarım bölümüne girmelisin.
Meslek lisesi de olur ama ben g.sanatlar lisesinde okumanı tercih ederim -puanın yeterse.
 

omer_123

Üye
Kayıt
25 Haziran 2009
Mesaj
13
Tepki
0
herşey yetiyor sadece yetenek sınavı var g.sanatlar lisesinde. ama şuan çok fazla çizim yapamıyorum. bilgisayarla daha çok ilgileniyorum.. meslek lisesindegrafik ve tasarım bölümü yok. ben baktım.. sadece grafik ve fotoğaf bölümü ve sanat tasarım bölümü var..
 
Yukarı Alt