Logo Çalşmam Yorumlar???

htc_gny

-_-
Kayıt
4 Kasım 2011
Mesaj
297
Tepki
6
Aldığım İlk iş :D Yorumlarınızı bekliyorum...
 
Kayıt
1 Kasım 2007
Mesaj
82
Tepki
0
Düşünce ve renk uyumunu beğendim. Ancak logolarda çok önemli olan bir konuda sorun var. Tek renk kullanımlarda veya orjinal halinde logo küçültüldüğünde detayların kaybolmaması gerekiyor. Çalışmış olduğunuz logoda P ve O harflerindeki ayrım yerleri pek belli değil. Bu sorunu ortadan kaldırdığınız takdirde oldukça şık ve estetik bir logo ortaya çıkacaktır.

Emeğinize sağlık.
 

htc_gny

-_-
Kayıt
4 Kasım 2011
Mesaj
297
Tepki
6
@Nihatbaysal
değerli yorumunuz için teşekkür ederim Nihat bey.. Önerilerinizi dikkate alıcam..
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Merhaba Hatice Hanım,

Yapmış olduğunuz çalışmada, güzel bir ayrıntı yakalamışsınız. Çalışmanıza, başarısız demek size haksızlık olacaktır. Peki, daha iyi olabilir miydi? Evet, olabilirdi. Burada önemli olan, sizin yaptığınız çalışmadan çok, iş disiplininiz diye düşünüyorum. Bir kurumsal çalışmada olması gereken ayrıntıları, çok güzel bir şekilde hazırlamışsınız. Üstelik, ilk işiniz olduğunu söylemişsiniz. Sizi tebrik ediyorum...

Çalışmamıza dönecek olursak;

1- "Ofset" hiç oturmamış oraya, çok eğreti duruyor,

2- Ofset yazısını "P" harfinin bacağını biraz daha uzatarak, alttan iki paralel çizilmiş çizgi ortasına, daha küçük puntolarda yazsak, nasıl olurdu?

3- Şayet sunumda anlatıldığı gibi bir firma ise, "ofset" kelimesine zaten ihtiyaç olmadığını düşünüyorum. Kendisini piyasada kanıtlamış bir firma, sadece ismiyle bilinen bir firmadır ve bu ismi gören gözler, firmanın ne iş yaptığını ezbere bilirler.

4- Renkler konusunda tercihiniz güzel, ancak, ofset baskı dediğimiz zaman aklımıza, trigromi baskı gelir, bu sebeple "dört renk" bir şekilde vurgulanabilir miydi?


İyi çalışmalar dilerim...
 

htc_gny

-_-
Kayıt
4 Kasım 2011
Mesaj
297
Tepki
6
@danisman
Eleştirileriniz ve beğeniniz için teşekkür ederim. Sektöre atılmamın başlangıcında olsun o kadar hatalarım demi :D aslında hatadan ziyade müşteri faktörü çok kısıtladı beni. yaptığım onlarca çalışma arasından bu çalışmayı sectiler ve orjinalide böyle deildi aslında. müşteri oturdu yanıma şurası şöyle olsun böyle olsun :D tahmin edersiniz ki... çalışma son olarak bu hali aldı :D
 
Kayıt
27 Mayıs 2010
Mesaj
420
Tepki
29
Ofset yazısı sanki çok sade kalmış gibi.
(Font seçiminizde sıkıntı varmış gibi anlam düşünmeyin seçiminiz güzel.)
- "p" harfinin hizasında yapsanız daha hoş olabilir sanki. (Bence).
 
Yukarı Alt