Logo tasarımı isteği

Durum
Konu kapatılmıştır.
Kayıt
18 Şubat 2010
Mesaj
5
Tepki
0
Arkadaşlar yeni kurulan firmamız için ( K Boards ) adına bir logo tasarımı istemekteyiz..
Firma Wave ve Wind Surf üretecek olup buna uygun wep2- web 3 çok görsel ve yüksek çözünürlükte bir logo istenmektedir.

Logo için 250 TL bütçe ayrılmıştır.


Beğenilen logonun internetten kopyası oldugunun belirlenmesi durumunda bir sonraki begenilen logo satın alınacaktır. Alım elden yapılacak olup hiçbir sekilde hesaba para aktarımı söz konusu olmıycak ve telif hakları ile ilgili sözleşme yapılacaktır.

İLAN SÜRESİ DOLMUŞTUR.
 
Kayıt
25 Mayıs 2010
Mesaj
1
Tepki
0
abi 10 liraya yaparım. :) Bu ne arkadaş ya... daha uygun fiyata yaparım falan, kendini düşürme bari, böyle ucuza yapılan logolar sayesinde çevremiz çöplüğe dönüşüyor, lütfen yapmayın, istenilen işin karşılığı 250 tl. 1 saaten fazla zaman ayrılacak bir iş değil. Paraya hepimizin ihtiyacı var, belki benim sizden daha fazla. İlanı veren arkadaş sende git bi matbaaya kartvizit bastırcam de. Ama logom yok de sana hemen yapsınlar 250 tl lik bir logo.
 

ist_dizayn

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
24 Mayıs 2010
Mesaj
54
Tepki
0
@hakanaydogan


İlginç ama doğru biz türkler bu konuda çok duygusal davranıyoruz müşterilerimize karşı sanırım
 
Kayıt
20 Kasım 2008
Mesaj
8
Tepki
0
sayın hakan aydogan adlı arkadaşımıza katılıyorum. sizler (yardımcı olurum) diyosunuz ama hayatta her şey para demek değil. aslında arkadaşımızda mesajında açık ve net olarak logo için 250 t.l. ayırdığını söylüyor. bu arkadaşla ben sizden önce dialog kurmuş olsaydım eger logosunu hazırlar ve parasını bile sormazdım...
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@vedatgürler
İstek için ayırılan bütçeye bir lafım yok fakat hayatınızı idame ettirmek için yaptığınız bir meslekte para mühim değil demek ne derece doğru acaba?
 
Kayıt
28 Mayıs 2010
Mesaj
3
Tepki
0
arkadaslar bır logom var yuvarlak ıcıne yazı yazılacak yazıyorum ama tam sıgmıyo eyrı fılan oluyo yollasam yaparmısınız hepsını yapın demıyorum sadece yazı yaparım dıyenler ferhatkilicarslan@hotmail.com adresı mesaj atabılırmı acaba
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt