Logotype Çalışmam

Tepki
2
merhaba blogum için bir logotype yaptım önerileriniz veya üzerine başka neler eklye bilirm onlarıda söylerseniz sevinirim

Çalışmam

Tepki
17
S harfini biraz daha küçültüp TASARIM ve GRAFİK TASARIM arasındaki çizgi ve deseni daha belirginleştirirseniz daha iyi bir sonuç elde edersiniz. İyi çalışmalar dilerim...

Tepki
2
@Demet YILDIZ

Eski Çalışmam

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni Çalışmam

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
17
Merhaba çalışmanın renk uyumuna biraz dikkat etmen gerek bence siyaha mavi ve gri tonları gidiyor ancak senin seçtiğin griden kahve rengiye benzer renk uymamış. Tipografiye de yoğunlaşman gerek blog için bir logo olacak ise bence biraz daha renklendirebilirsin. Özellikle grafik tasarım demişsin daha canlı renkler kullan derim.

Tepki
2
@Emre ÇETİNER

Gri renk değil koyu kahve rengini seçtim birde açık kahve buda bloguma uysun diye ama blogumun temasını değiştiriceğim ona göre bir hareket yaparım....

Tepki
17
Yeni çalışmanızda harf boyutları daha orantılı görünüyor. Bloğunuza göre renk düzenlemelerini yaptıktan sonra hem logoyu hem de logonun blogdaki görünümünü eklerseniz değişimi çok daha iyi görebileceğimize inanıyorum.

Yukarı Alt