lütfen yardım kapakta pixel sorunu

Tepki
0
arkadaşlar ben bir kapak oluşturdum firmalar mail olarak göndermek için.fakat kapağa normal jpg olarak kayıt edip bakıyorm normal görünüyor fakat mail de ekle olarak gönderdiğim zaman pixel bozuk gibi görünüyor ..Nedendir acaba ?

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@cocuklaricinhersey
Ayrıntılı şekilde bir açıklama yaparsanız yardım edilir muhakkak merak etmeyin...
Çalışma Kaç DPI? CMYK mi? RGB mi? Maile yükleyince nasıl pixel bozuluyor? Bu ne demek? Mail sayfasındaki ön izleme mi yoksa mail gönderdikten sonra mı bozuluyor??? Maili alan kişi nasıl görüntülüyor? Birine mail atarak denediniz mi?

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Erkan Bey'in de dediği gibi maile eklemeden önceki ve maile ekledikten sonra görünen jgeg'leri yüklerseniz yorum yapabilir, yol gösterebiliriz...

Tepki
0

sayın arkadaşlarım normal hali yukardaki gibi.fakat outlook dan mail gönderdigimde veya herhangi biyerden alttaki resimde gördügünüz gibi yazılar bulanık çıkmakta.bi e-bülten gibi çıkmıyor yani.orjinali gözükmüyor.bulanıklaşıyor resim.acaba size larında mı problem var.

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Eğer bu çalışmayı mail içerisinde reklam şeklinde görünecek şekilde kullanmak istiyorsanız, birebir şablon boyutunda hazırlamanız gerekir. Benim önerim.
Birebir boyutlarda olmadığı için büyüme ve küçülme durumunda görüntü bozulur.

Tepki
67
Bence bunun çözünürlüğünü 72 dpi exportladığın için sorun oluyor 300 dpi exportlamayı dene

Tepki
0
aslında bakarsanız denedin.ama web sayfası olarak kaydettiği için bakmadım fazla sildim :S.save for web olarak kaydettigimizde mailde e-bülten olarak sadece resmin gözükmesini nasıl sağlayabilirizki? cengiz bey

Yukarı Alt