mac freehand kursu

U

User3

Misafir
Teşekkürler..
 
U

User3

Misafir
Merhabalar.. kurs arayışındayım ama forum sitelerinden gördüğüm kadarıyla bilge adamı kimse tasvip etmiyor.googlda çıkan kurs isimlerinde reklamcıdır ama eğitimi kötüdür diye bakmaya başladım elimde olmadan.. bana bi kaç isim versenizde araştrsam? teşekkürler..
 
Kayıt
21 Ekim 2008
Mesaj
44
Tepki
0
Illustrator programı bilmen senin için yeterli bence bi çok arkadaşımızın dediği gibi freehand kullanılmıcak artık bunun için kursa gidip para ve zaman harcamana gerek yok bence.Kurumsal yerlerde artık Illustrator bilen grafikerlere öncelik veriliyor.Yanında bi program daha öğrenmek gerekirse ben senin yerinde olsam Indesign öğrenirdim.Bunun içinde İlla bi kurs almak istiyorsan bu konuda usta grafikerler var onlardan özel ders alman daha faydalı olcaktır.Emin ol bilge adamdan daha ucuza gelir.Hemde daha çok faydasını görürsün.Freehand ve corel arasında tercih yapman gerekirse de kesinlikle corel derim..

Tabi bunlar bi tavsiye karar senin arkadaşım:)

Saygılar
 
U

User3

Misafir
teşekkr ederim :) illustrator kullanıyorum ama sertifikam yok ve ilgili bölümden mezun olmadığım içinde (moda mezunuyum ama tekstilde çalışmak istemiyorum tekstil olsada model tasarımı istemiyorum) grafikerlikle ilgili bir sertifika almak gerekir diye düşünüyorum. adobe dan sertfika veriyoruz diyorlar bilge adamda.. bi kaç tane daha iyi eğitim veren kurs bulabilseydim şartlarını karşılaştırırdım ama bulamadım başka..
 
Kayıt
6 Mart 2009
Mesaj
4
Tepki
0
sana bilişim eğitim merkezini önerebilirim iyi bir eğitim kurmudur en azında bir araştır konuş belki uygun gelir birşey kaybetmezsin
 
Yukarı Alt