Macpro mu, imac mı?

Kayıt
6 Mart 2010
Mesaj
21
Tepki
0
Arkadaşlar evde kullanmak için grafik ve tasarım için 2. El macpro mu? Yeni imac mi? Bütçe 2500-3000 tl. Taksitli. Tecrübeli üstadların tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler.
 

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
22 Aralık 2009
Mesaj
444
Tepki
43
@susakgrafik

İllaki mac diyorsan 2500-3000 TL tutarında yeni imac alamassın. Alırsın da hala satılan bir eski dönemin 20-21" tn panelli (300 Tl ye benzerlerini aldığımız monitör paneli) modellerinden alırsın. (bir ihtmal daha eski imaclerden (tamamı beyaz olan) bulursan onlarında ekranları ips dir fakat teknolojileri iyice eskidir) Kendini zorlamaya başlayınca o sistem kesinlikle seni kesmez.

Eğer ikinci el 24" imaclerden bulabilirsen kaçırma onlar ekranı ips panelli, profesyonel ekran diyebiliriz yani. 3000 bin tk ye kadar mac pro bulabilirmisin emin değilim sadece kasa olarak belki 4 çekirdekli mac prolardan bulabilirsin. Ama alırken dikkat et sakın eski işlemcili, eski teknolojili G5'lerden alma. 2006 ve sonrasında çıkan modellerden al.
 
Yukarı Alt