manüpilasyon çalışması "ducky"

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Dilek Hanım ne desem...
ıımmm...

Fikir de güzel uygulama da güzel.Şayet ben beğendim...

Başarılar...
 

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
205
Tepki
5
Dilek hanım;
Harika bir manipülasyon çalışması hakikaten hani emek verilmiş ve özene bezene yapılmış bir tasarım onun için emeğinize sağlık ve bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
@Hakan Dağdeviren
ıımmm bende ne desem acaba :) beğeniniz için çok teşekkür ederim Hakan bey sağolun...

@Mehmet KIYMIK
çok teşekkür ederim ilginiz için Mehmet bey sağolun...
 
Kayıt
16 Aralık 2008
Mesaj
33
Tepki
0
@Dilek Doğrusöz


tasarımı tamamlayan sözlerde yanlışlık yapmamız mı gerekir ve bunu önemsememiz? olası hatalar bizim işte çoğu zaman yüklü maaliyetli olan işlerin iadesine neden olmaz mı? ala küllihal olcak şeyleri anlayışla karşılanabilir ama ser bir yanıt asla karşılanmaz. eleştiriye açık değilseniz sunumlarınızı başka sitelerde gösterime çıkarabilirsiniz. saygılar.
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
@canan çolak
canan hanım sizi gayet ii anlıyorum ancak eleştiriniz bu kısımla alakalı hiç değil çalışmanın kendisi manipülasyondur yani basım işi kesinlikle değildir anlıyormusunuz tabiki baskı işlerinde hatalar gözardı edilemez... bu sunumda bakılacak olan şey yapılan tasarımdır diğerleriyle uzaktan yakından alakası yoktur ayrıca sadece yazıya eleştiri yapıldı bende bunu dile getirdim ben eleştiriye açık bir insanım öğrenmeye ve öğretmeye de meyilli bir insanım bu nedenle açıklamam yanlış anlaşılmış... ayrıca sizde üslubunuza dikkat ediniz lütfen beni böyle yargılayamazsınız başka sitelerde gösterime çıkartınız gibi çok yanlışsınız...
 
Yukarı Alt