masa üstü için serbest çalışma

idris gümüş

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
14 Mart 2010
Mesaj
401
Tepki
5
Merhaba Arkadaşlar masa üstü için yapmış olduğum serbest bir çalışma...



 
Kayıt
20 Temmuz 2013
Mesaj
28
Tepki
0
Naçizane; grafikerler.org yazısının stili olmamış bence, fotoğrafın renk çeşitliliği koyu renklerle sınırlı ama stilde diğerlerine nazaran daha açık ve koyu renkler var. Elinize sağlık.
 
Kayıt
8 Temmuz 2013
Mesaj
38
Tepki
2
Tasarımların hatalarını yorumlayabilecek kadar gelişmiş biri değilim fakat gölge kısmında gözüme çarpan bir mantık hatası var sanki. Yukarıdan 3 ayrı noktadan ve aşağıdan 2 ayrı noktadan ışık geliyor fakat G harfinin arkasında sadece 2 gölge var ve G harfinin belli olduğu gölgeler bunlar, sizce bukadar ışık noktası olan bir yerde gölgenin daha karışık olması gerekmezmiydi ? Örnek veriyorum Fifa nın en eski oyunlarından fifa99 da bile vardı gündüz maçlarında adamların etrafında gölge tek çıkardı çünkü tek ışık noktası olan güneş var, fakat gece maçlarında adamın etrafında 4-5 adet gölge var çünkü stadyumun ayrı ayrı yerlerinde spotlar var :)
 

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
6 Ocak 2012
Mesaj
658
Tepki
28
açıkçası pek beğenmedim. ama yine de emeğinize sağlık. belli ki baya uğraşmışsınız. ben şunu belirtmek istiyorum ortam ve logo uyuşmuyor.farklı ortamda denemelisiniz bu tasarımı mesela bir stüdyo gibi ortam oluşturabilirsiniz.

İyi çalışmalar
 
Yukarı Alt