Matbaacıların Sergi Salonu...!

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Daha önceden çalışmasını foruma koyduğum işin basılmış hali. Birde ekstra etiket çalışması.. Fotoğrafları cep telefonu ile çektiğim için net değiller.


Broşür 200 gr parlak kuşe kağıda cmyk (Dört renk) olarak makas makas revolta basıldı. Üzerine kaplama malzemesi olarak selefon uygulandı.






Aşağıdaki etiket 350 gr U.S.A. Bristol kartona CMYK+1 Ekstra renk olarak basıldı. Etiket üzerine ilk olarak Varak yaldız uygulaması yapıldı. Daha sonra Tekrar varak yaldız klişesi (Erkek klişe ile) üstten ezme yapılarak değişik şekiller verildi. Bu işlemden sonra Kabartma lak uygulanarak göze dahada hoş görünmesi sağlandı. Son olarak 350 + 350 + 350 U.S.A. 3 Kat Sıvanarak Kesim işlemi yapıldı.






 

_ekom_

Üye
Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
60
Tepki
0
basımda ve yayında emeği geçen bütün arkadaşlarımın eline emeğine sağlık diyorum :)
işlerin geçtiği aşamaları bizzat yakından görüyorum her gün, hakikaten çok emek sarfediliyor... paylaşım için teşekkürler ;)
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Teşekkür ederim arkadaşlar. Detaylarınıda yazdımki bilmeyen arkadaşlarımız aşamalarını öğrensinler. Gerçekten emek harcanan işler. ama hakettiği emeğin karşılığını alamayan işler. Artık piyasa koşullarına göre kimse hakettiğini alamıyor zaten. Yorumlarınız için tekrar teşekkürler.

saygılar.
 
Yukarı Alt