Merhaba Abilerim ve Saygı Değer Ablalarım :)

Tarık*

Üye
Kayıt
9 Haziran 2013
Mesaj
3
Tepki
0
Mrb Abilerim ve Saygı Değer Ablalarım :)

grafikerler.org yeni üye olmuş bulunmaktayım :)
şuan 8.sınıf okuyordum ve lise1'e geçiyorum inş :)
sbs puanım çok kötü düşüklerde :( :( o yüzden %100 meslek lisesine gideceğim sanırım :)
ben grafik okumak istiyorum şuan 15 yaşımda olmama rağmen sadece photoshop cs5 kullanıyorum :)
grafik için üniversite pek tavsiye etmediler bende ablalarıma ve abilerime sorayım dedim :) programcılıkta okumak istedim ama matematiğim zayıf oldugu için ve pek anlamadıgım için programcılık mlsf olmadı ve asıl istediğim zaten grafikti ama bunun için detaylı arama yapmama rağmen bilgi edinemedim meslek lisesinde grafik fılen warmıdır ve yaz da geldi grafik kursuna gitmeyi planlıyorum :))) ablalarım ve abilerim sbs'yi kazanma durumum düşük çünkü bu sene sbs çok zordu çok zordu yapamadım o yüzden eğerki kazanamassam kazanamayan öğrencıler meslek liselerine kayıt ettiriliyor haberını okudum.. bunun için sizden detaylı bilgi almak istiyorum hepinize şimdiden tşkler. ve saygılarımı sunarım..

Tarık* :cool:
 
Kayıt
14 Nisan 2013
Mesaj
57
Tepki
1
Kardeş resim yeteneğin varsa bir güzel sanatlar lisesine gitmeni tavsiye ederim.Buradan çizimini,tekniklerini vb. geliştirip ( adam akıllı resim çizmeyi öğrenip )
bir üniversitenin güzel sanatlar fakültesine gidersin.( Bu arada "Grafik" bölümü güzel sanatlar fakültelerinde bulunmakta. )

Ben de 16 yaşındayım.Ben de senin gibi grafik istiyorum.Ama zamanında delilik edip bir güzel sanatlar lisesine gitmedim.Şimdi seneye resim kurslarıyla falan uğraşacağım. ( :p Ben yok muyum ben ) İşte diyorum ya resim yeteneğin varsa . . .

Ayrıntılı bilgi için şuraya bir bak istersen : http://www.egitimekrani.com/haber.php?haber_id=24418

Senin için hayırlısı olması dileğimle. :D
 

CemilAL

Üye
Kayıt
26 Ağustos 2010
Mesaj
208
Tepki
25
Skrillex adlı üye ile bir bağlantının olması mümkün mü acaba. :p
 
Yukarı Alt