Merhaba ben kemal

Kayıt
12 Ocak 2014
Mesaj
19
Tepki
3
Merhaba beyler bayanlar, tasarım uğruna baş koyanlar :D Ben kemal. 15 yaşındayım tasarım yapmaya gönül vermiş bilgisayar mühendisi olmak isteyen bir vatandaşım. Bu forumda yeri geldikçe ait olan konuda tasarımlarımı paylaşacağım ve sizden yorum isteyeceğim tabiki :) Henüz amatörüm, bu forumda olmaktan gayet memnunum.
 
Kayıt
12 Ocak 2014
Mesaj
19
Tepki
3
@muratamam
Yok, benim ilgi alanım pc. Daha doğrusu çizimim o kadar iyi değil. Aslında grafik tasarım düşünüyorum ama çok iyi çizim yapmalısın diyorlar :/
 
Kayıt
12 Ocak 2014
Mesaj
19
Tepki
3
@muratamam
Teşekkürler verdiğiniz linkleri inceledim, gayet faydalı linkler. Peki izniniz olursa size bir sual daha sormam gerekli. Website tasarımcılığı diye bir bölüm okunabiliyormu. Çünkü genel olarak website tasarlamayla ilgiliyim :)
Fakat, evet şu anda bilgisayarda bildiğim, kullandığım tüm programlar tasarımla ilgili. Ah işte bir çizebilsem :( ama önerilerinizi ve linkleri dikkate alacağım :)
 

muratamam

Yazar
Kayıt
12 Temmuz 2010
Mesaj
479
Tepki
364
Son düzenleme:

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
Arayüz tasarımları yapmak istiyorsun anlaşılan ama bu tek başına da olacak birşey değil muratamam ın dediği gibi bir tasarımcı olman gerek. Interface Designer olarak bir meslek var aslında o alanda uzmanlaşıp sadece web değil bir çok mobil uygulama web site tasarımı ve program arayüz tasarımları yapabilirsin.
 
Yukarı Alt