Merhabalar...

Boranza

Üye
Kayıt
6 Ağustos 2009
Mesaj
3
Tepki
0
Esselamünaleyküm (selamün aleyküm) arkadaşlar, Photoshop (fatoşşop) nedir vs öğrenmek istediğim için bu siteye geldim, Googl'da ararken bu siteyi buldum:) herkese tekrardan merhabalar, iyi günler ilginizi ve desteklerinizi bekliyorum:)
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Merhaba Sayın Boranza, öncelikle Türkçeyi çok düzgün kullanman gerektiğini hatırlatıyorum, sonra da hoş geldin diyorum, umarım faydalanacağın günler yaşarsın...
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Grafikerler.org ailesine hoşgeldiniz, kalıcı olmanız dileğiyle... Photoshop'la ilgili öğrenmek istediklerinizi aşağıdaki linkten araştırarak öğrenebilirsiniz.

Adobe Photoshop
 

yakan

Üye
Kayıt
15 Haziran 2009
Mesaj
232
Tepki
0
Kardeşim hoşgeldin,bende fazla eki sayılmam ama size göre daha eskiyim :)
Türkçeyle ilgili uyarıları arkadaşlar yapmışlar, bende Arapça ile ilgili yapayım ama lütfen alınmayın kızmayın.Bu hatayı yapan sadece siz değilsiniz.

Arapçada "selam" iki şekilde verilir yada yazılır. Ya "Selamun Aleykum" dersiniz yada " Es-Selamu Aleykum" dersiniz. Bilmem arapça bilginiz var mı? O baştaki "El" takıları ingilizcedeki "the" gibidir. Bir kelimenin başına geldiği zaman onu belirli yapar.Belirsiz halde sonu tenvin ile biten kelimede belirli hale gelir. Yani sizin söylediğiniz, "Esselamunaleyküm" yanlış bir selam şeklidir. Ayrıca Arapçada "ü" harfide yoktur, kullanılmaz.

Şimdilik bu kadar.Umarım faydalı olur.
 

Boranza

Üye
Kayıt
6 Ağustos 2009
Mesaj
3
Tepki
0
teşekkür ederim. herkese umarım iyi vakit geçirebileceğim bi site olur:)
bu arada Türkçe konusuna gelelim. tabiki de doğru yazmasını bende biliyorum. espri babında, photosop'un ismini öyle yazdım:)
 
Yukarı Alt