mert photograpy web

Kayıt
16 Ağustos 2008
Mesaj
354
Tepki
8
sağ alt kısımda foto galeri kısmını 2 sütun 2 satır haline getirip orta kısma bir kolon daha atıp bir işlevsellik daha verebilirsin bu benim tercihim olurdu . sağ üst kısımdaki kıvrımda bence orda değilde belki butonlarda hover menü olarak kullansan daha ii gibi. birde slideshow da 5 buton var ama resmin altındaki 4 yuvarlak şekil ne ? onun işlevi aynıysa onunda kalkması bence daha ii olurdu
 

hanci59

Üye
Kayıt
23 Mayıs 2010
Mesaj
1
Tepki
0
Ben daha cok yazilara deginmek istiyorum.Yazilar iki karakterle yazilmis.Türkce ve türkce olmayan.
Mesela hakkimizda türkce, fotografcilik,iletisim türkce olmayan karakterlerle yazilmis.
Laboratuvar mi laboratuar mi? Uzun yillar Türkiye disinda oldugum icin belki ikisi de dogru olabilir,benim zamanimda laboratuardi.
Galerimizi Gezmeden Karar vermeyin deki ilk üc kelime büyükken vermeyin kücük yazilmis.Burada vurgiulanmak istenen Karar Verme eylemiyse ona dikkat etmek gerekirdi diye düsünüyorum.
Sagdaki resim altyazilari farkli boyutlarda yerlestirilmis.Kimisi ortalanmis, kimisi sagdan baslamis en sondakide resim boyutundan büyük olmus.
Hizmet anlayisimiz kismida bence virgülle yapilan duraklamaya satir atlayarak bir daha duraklama verilerek anlama eksikligi vermis.Ve tabi yerlestirme boyutlarida bu anlamda tam olmamis.
Bana göre sadece grafige önem verip yaziyi arka plana attik mi bir bacagi kisa kalir gibi geliyor.
Herseye ragmen devam.
 
Kayıt
28 Mayıs 2010
Mesaj
3
Tepki
0
arkadaslar bır logom var yuvarlak ıcıne yazı yazılacak yazıyorum ama tam sıgmıyo eyrı fılan oluyo yollasam yaparmısınız hepsını yapın demıyorum sadece yazı yaparım dıyenler ferhatkilicarslan@hotmail.com adresı mesaj atabılırmı acaba
 
Kayıt
10 Kasım 2010
Mesaj
55
Tepki
0
bende fikrimi söylemek isterim.genel olarak hoş fakat sanki joomla'yı anımsatıyor tabii bu müşteri ok verdiyse sorun değil. ve el yazısında ki türkçe karekterler uyuşmamış(güzel bir ani icin)
 
Kayıt
8 Mayıs 2011
Mesaj
10
Tepki
0
Çoğu hatayı belirten bir fotoraf hazırladım acaba nasıl yollıya bilirim bu sayfaya yorum olarak ?
 

kumarbaz

Üye
Kayıt
10 Haziran 2011
Mesaj
16
Tepki
0
Güzel ama sanki fotoğraf makinesi yere düşmüşte arkasından birşeyler sıçratmış gibi durmuş,onun dışında güzel görünüyor..
 
Yukarı Alt