Metef 2011 afiş&davetiye

shnbrs

Üye
Kayıt
19 Mart 2010
Mesaj
15
Tepki
0
iyi günler,
illustrator da hazırladığım afiş ve davetiye örneğini paylaşıyorum. henüz ne olacağına karar verilmedi. görüş bildirirseniz sevinirim. hala değişiklik yapabilirim.
teşekkürler...





 

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
"Metef 2011" i bu şekilde mi kullanmanız gerek yoksa fontu siz mi belirleridiniz bilmiyorum ancak font ve tipografi üzerinde değişiklikler yapılmalı.

Davetiyenin dışındaki metef'in rengi arka plan ile bütünleşmiş sanki kaybolmuş. Renk değiştirilebilir... Alttaki çalışmalarda kırmızı kullanmışsınız burada mavi olması absürd olmuş çalışmanızın tümünde aynı tarzı ve rengi uygulamanızı öneririm. Bu çeşitlilik kirliliğe dönüşmüş. Ya tamamını 3d yapın yada hepsini düz kullanın.

Yine davetiyenin ön kısmında kıvırlan sayfa bütünlüğü bozmuş kaldırın derim.

Afişlere gelecek olursak, yukarıdada belirttiğim gibi yine afişlerde de davetiyede kullandığınız rengi ve tipografiyi uygulayın. Afiş çalışmaları güzel duruyor ancak kırmızı etiketler fazlaca yer kaplamış ve hoş görünmüyor. Bir kare bir daire ikisinin de aynı alanda kullanılması afişin sadeliğini bitirmiş.

Belirttiğim noktalara yapacağınız dokunuşlarla daha iyi bir sonuç elde edeilirsiniz

Kolay gelsin.
 

shnbrs

Üye
Kayıt
19 Mart 2010
Mesaj
15
Tepki
0
@Kerim Öksüz

yorumlarınız için çok teşekkür ediorum. oldukça aydınlatıcı. dün akşam 1er tane baskı aldım ve ilk başta 3boyut güzel olmadı. dediğiniz gibi her yerde düz, aynı renk ve fontta kullanacağım. davetiye kapakta ki kıvırma efekti hoş durmadı. onu da kaldıracağım. afişler deki tarih ve yer etiketleri içinde aynı şekli kullanacağım. dediğiniz konuları düzelttikten sonra paylaşacağım. yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
 

shnbrs

Üye
Kayıt
19 Mart 2010
Mesaj
15
Tepki
0
merhaba,
davetiye konusunda bazı değişiklikler yaptım. afişlere gelince henüz seçim yapılmadı 3 farklı alternatif hazırlamıştım ve burada bir tanesini paylaşmıştım. seçim eleştirilen olursa dediğiniz değişiklikleri de yapacağım. teşekkürler...

 
Yukarı Alt