metni şekle uydurmak

zodehala

Üye
Tepki
0
Aşağıdaki menti sol taraftan şekle göre nasıl girntili çıkıntılı yapabiliriz

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Yazıları ve şekli ayrı ayrı layerlarda oluşturun.

Şekli ve yazıları üst üste getirin. Şeklin olduğu layera gelerek Ctrl tuşuna basılı tutarak şeklin olduğu layer'ın üzerine mouse ile tıklayın. Şekil seçili hale gelecektir. Seçililiğini bozmadan herhangi bir işlem yapmadan yazıların olduğu layera gelin copy paste uygulayın.

Yeni yapıştırdığınız layer haricindeki layerların sol taraflarında bulunan göz simgelerinin üzerine tıklayarak görünürlüklerini kapatın. Kullanmayacaksanız diğer layerları tutup aşağıdaki çöp kutusu sembolünün üzerine taşıyarak silebilirsiniz. Yada silmek istediğiniz layerlar üzerine gelip mouse ile sağ klick yaparak Delete Layer uygulayabilirsiniz. Kolay gelsin.

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
Yaşar Bey'in anlattığı yöntem ile harf kayıpları veriyorum benim aradığım bu değil diyorsan
pen tool ile şekli çiz - yazı aracını tıkla - çizdiğin şeklin üzerine geldiğinde yuvarlak içinde I simgesi çıkacak
bir kez tıkla şeklin içine dilediğini yaz - bu sayede şeklin dış sınırları senin yazı kutunun da dış sınırları olacak
kolay gelsin

zodehala

Üye
Tepki
0
Hasan senin dediğin benim istediğim değil (teşekkürler)

Yaşar cümlleerin devrik olduğu için biç bir şey analamdım tek tek anlatırsan pek berhudar oolacağım

Yukarı Alt