Metro da kullanılmak üzere afiş tasarımı

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Çalıştığım firmanın metrolarda bulunan vagonlarda ki reklam panolarında kullanılmak üzere tasarlanmış 50X70 ebadında olacak afiş tasarımı.

Tasarımla ilgili eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum, saygılarımla...

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Değerli yorumunuz için (öneri ve eleştirilerin dolu olduğu) çok teşekkür ederim Murat Bey. Biraz hızlıca hazırlanmış ve emin olun istenilen bir çok ifade ve ibarenin eklenmediği bir çalışma yapmaya çalışmıştım. Üzerinde değişiklerin kesinlikle ve kesinlikle yapılmasını düşündüğüm için buraya attım ve sizin görüşlerinize değişiklikler yapacağım. Tekrardan buraya ekleyerek tekrardan önerilerinizi ve yorumlarınızı alacağım inşallah.

Saygılarımla...

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Murat Bey'in yaptığı eleştiriler ve gösterdiği örnek çalışmalara göre bazı küçük değişiklikler yaptım. Değerli yorumlarınıza...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Kusura bakmayın ama bu aynı "7 farkı bul" oyunu gibi olmuş. Ben fark göremedim pes ettim ...

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Sayın ZxxxE resimleri eklerken zaten küçük değişiklikler yaptım diye belirtmiştim. Çok net bir farklılık yok haklısınız...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Sözlerimi yanlış anlamayın "değişiklik" ten sonra olumlu veya olumsuz bir kaç söz söylemek istedim ama fark bulamadım. Hani eski daha iyiydi, yenisi süper olmuş vs. demek isterdim ...

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Yok yok söylediklerinizi yanlış anlamadım kesinlikle, sadece Murat Bey'in gönderdiği örneklerden sonra yazılan yazıları biraz daha toparladım, fazla gördüğüm bi ibareyi sildim. Bu kadar az değişiklikten sonra çokta muhteşem bir şey çıktığını düşünmedim ki yaptığım hiç bir şeyi beğenmeyen biriyimdir her daim gelişmeye açık şeyler ortaya çıkarıyorum daha yolun başındayım...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Kaldırdığınız ibareye baktım anlamdan bir şey kaybettirmiyor bu sebeple kaldırmanız yerinde olmuş. "24 saat Online teklif" yazısı bence önemli bir ibare o yazıyı biraz daha büyük tutabilrsiniz. Bence "1 günde" yazısı daha dikkat çekici insan ister istemez "1" nedir diye bakıyor...
Yolun başı sonu pek belli değil aslında ne kadar bilsen de her gün bir şeyler daha öğreniyoruz. Kolay gelsin ...

Yukarı Alt