mevlananın aşkı

SNSİZ

Üye
Tepki
1
güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum sizce ?

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba:
1 Dekupelerinizde sorun var bence ve cok keskinler.
2 Renk farklari var.
3 Fontlardaki efektler calismayi amator gostermis.
4 Calisma cok karisik, alan iyi kullanilmamis.
5 Ana tema Mevlana'ya olan ask ise calismaya bakan herkes bu calismanin Mevlana'yla ilgili oldugu kanisina varamaz bence.
6 Bu butun gorseller neden Dunya degil de Ay'in onunde duruyorlar, benim bilmedigim AY ve
Din-Mevlana arasi bir espri mi var bunu bilemiyorum. Ben olsam sanirim DUNYA kullanirdim.

Yine de bir guvenlikci icin fena calisma degil. Yazdiklarima dikkat ederseniz biraz daha iyi seyler cikabilir ortaya.
Iyi calismalar diliyorum.

SNSİZ

Üye
Tepki
1
yorumlarınız için teşekkür ederim ben kendimi geliştirmek istiyorum daha önce bu tarzda bir işte çalışmadım o yüzden hatalarım olabilir :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Elbette ki hepimizin calismasinda birtakim hatalar olabiliyor, zaten bu forumda genelimiz calismalarimiza gelen elestiriler dogrultusunda en iyiye ulasma cabasindayiz biliyorsunuz. Ote yandan ise yeni baslamaniza ragmen bunlari yapabilmissiniz, herseyden once ogrenme isteginiz var, bunlar da sizin artiniz elbette ki. Kim bilir belki ileride bu artilar sizi en iyi kanaatlere ulastiracak. : )
Iyi calismalar.

SNSİZ

Üye
Tepki
1
evet haklısınız :)
ilerde ne kadar başarılı olurum bilmiyorum ama bildiğim birşey varsa oda severek yapılan işin en güzel iş olduğu :)

Yukarı Alt