Değerli Bulut Mashar,
Biraz profilimi incelersen bu şekilde paylaşılmış hiçbir çalışmaya pek fikrimi beyan etmediğimi görürsün, sebep ise ; herhangi bir işimizi başkalarının görüşüne açtığımız zaman hep iyi eleştirileri kabul edip, kötü eleştirileri ise hiç hazım edemeyişimizdir, bu millet olarak tanımlayıcı bir özelliğimizdir, bu yüzden burada paylaşılan konulara dikkat edersek üyeler tarafından yüzlerce kez görüntülenir fakat ancak 1-2 kişi o cesareti gösterir fikrini sunar..
Güzel ve yapıcı fikirleri kabul ettiğimiz kadar yerden yere vuran eleştirileri de göğüsleyebilseydik bu forumda hergün 1000 mesaj yazılırdı, sadece bu forumdaki hayatımız değil güncel hayatımızın her noktasında herşey çok daha farklı olurdu.
Ben, diğer mesajlarınızdan anladığım kadarıyle, sizin eleştirilerinin her türlüsüne açık olduğunuzu varsayarak pek yapmadığım bir şeyi yapıyorum ve çalışmanız hakkında yorumumu sunuyorum ;
''Bakılmayacak gibi değil hani '' diye bir konu başlığı ile çalışmanızı sunmuşsunuz.. Ben başlığı gördüm girdim baktım.. hiç te bakılacak gibi değil.. demek ki konu başlığı sizin fikriniz.. kendiniz yapıp kendiniz not vermişsiniz..
Bakılmayacak gibi olan nedir ? tabiiki, madem öyle dedim açayım biraz.. Bakıyorum, baktım... bir genç adam var.. elini yukarı kaldırmış.. elinin üstünde bir kedi tam orta yerinden parçalanmış, ikiye ayrılmış... galiba bunu o genç olağanüstü güçleri ile yapmış.. Niye.. ?? yani bu kötü, yırtıcı bir hayvan olsa bir nebze intikam adına kabul edilir de dünyanın her yerinde sevimli hayvan olarak ün yapmış bu masum kedicikten ne istiyorsunuz.. ?
Haydi bu noktayı da geçelim.. bu çalışma nerede ne gibi bir işe yarayabilir.?
Genç adam figürünün hemen yanındaki taş bloğun varlığı ne içindir çözemedim..
Çalışmadaki kişiyi iyi dekupe etmişsiniz, beğendim.. genel rengi beğenmedim.. madem böyle bir çalışma yaptınız siyah, gri tonda bir renk olsaydı, o taş blok olmayıp bulutumsu koyu bir efekt içinde figür daha güzel dururdu.. ayrıca madem kediyi parçalama cesaretini gösterdik parçalanmış kedinin parçacıkları bari kan renginde olsaydı bence gerçekçi ve tam olurdu..
Sevgili Bulut, Ömrümüz çok kısa, savaşların, kötülüğün sürdüğü bu dünyada hepimiz kendi çapımızda insanlığa birşeyler vermeliyiz.. Bilgisayarın başında saatlerce hatta günlerce oturup şu yukarıdaki çalışmayı elde edince belki sen acımıyorsun ama ben o geçen zamana çok üzülüyorum.. Onca emek ile o kadar güzel şeyler yapabilirsin ki.. Çevre kirliliğini, küresel ısınmayı, açlığı, savaşın kötü yüzünü,eğitimi, barışı ve daha bir çok mana içeren konuyu işleyebilirsin..
Çalışmalarında başarılar dilerim..