Ne tür müzik dinlersiniz?

Kayıt
12 Aralık 2008
Mesaj
184
Tepki
3
Jazz dinlerim arada sırada ama caz değil :) birde etnik ve mistik içinde insan sesi olmıyan müzikler hoşuma gidiyor.Yeni çıkan bir tarz Chillout...
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
@ahmed guclu

Chill-Out ortamlar güzeldir. Eğer Chill-Out tarzında elektronik müziklerden hoşlanıyorsanız size Progressive House ve Tribal Tarnce müzik tarzlarınıda tavsiye ederim.

James Holden
Trantemoller
Markus Schulz
Armin van Buuren
Marco V
Paul van Dyk

Beğeneceğinizden eminim.. :)
 
Kayıt
12 Aralık 2008
Mesaj
184
Tepki
3
Genelde direk isimlerden anlamam; arada sırada çalışırken eserse dinliyorum.... vinamp'ın shoutcast.com sitesinde bolca var zaten chillout diye bir bölüm olduğu için kolaylıkla dinleyebiliyorum istersem mp3 olarak kayıtta yapabiliyorum.
 
Kayıt
7 Ocak 2008
Mesaj
35
Tepki
0
Arkadaşlar en özgün ve dinlendirici olan müzik sanat değeri taşıyan müziktir.eee tabi o da yalnızca türk sanat müziğinde mevcuttur.şaşmadığım müzik budur, fakat beni hep şaşırtan yapancı müzikleri anlamadığı halde dinleyen yeni neslimizin ahvalidir.özellikle bir radyo frekansı var ki ismini vermek istemediğim günde bir şarkıyı 10 defa tekrar ettirir de gençlerin beynine kazımaya çalışıyorlar.çok acıklı ve de üzücü bir durum.nesil müziğin sanatından anlamıyor galiba.
 

Meci*

Üye
Kayıt
16 Ağustos 2010
Mesaj
167
Tepki
2
en çok rap olmak üzere klasik ve enstürümantal müzik dinlerim her zaman :D arp sesini ve kemanla piyanoyı hayranlıkla dinlerim :D
 
Yukarı Alt