Nikah Davetiyesi Denemesi

Kayıt
6 Temmuz 2010
Mesaj
598
Tepki
17
Arkadaşlar 2 ay sonra ablam evlenecek ve düğün davetiyesini internetten gördüğü takvim yaprağı şeklinde istedi. Malum internette görselleri bulunan benzer örnekler çok basit ve Comic Sans MS ile yazılmış -ki bu yazı tipinden nefret ederim-.

Ben de 13x18 standart zarf içine 12x17 bir davetiye tasarlamaya çalıştım. Basılı bir takvim yaprağından esinlenerek hazırladım. Fikirlerinizi almak istiyorum düğüne 2 ay kaldı bir an önce yetiştirmem lazım :)

Not: Ablamın özel isteği var, illa takvim yaprağı ve illa pembe. O yüzden de biraz sınırlı kaldı tasarımım.

 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Ablanız özel isteği ile renk ve tasarımı belirlemiş, bize de tebrik etmek ve mutluluğunun daim olmasını temenni etmekten başka birşey düşmez, emeğinize sağlık, yalnız kına gecesinin tarihi üzerine yaklaşık 1 yıl geçmiş :)
 
Kayıt
6 Temmuz 2010
Mesaj
598
Tepki
17
Onu değiştirmeyi unutmuşum :kiskis: Tarih ve yer kesinleşince güncelleyeceğim o bilgileri :)

Yorumunuz için teşekkür ederim :)
 
Kayıt
31 Ağustos 2012
Mesaj
148
Tepki
12
Davet metni çok hoş. -Leyla ile Mecnunu görmemiş :D: - en çok o espri tamamlayıcı olmuş. :)

Değişik bir tasarım -sadece kalbin altındaki yazılarla yandaki çizgiler eşit yükseklikte mi olsaydı diye düşündüm- elinize sağlık.

Ablanıza mutluluklar.
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Vallahi Demet ne diyeyim... Değişik bir tarz olmuş bunu düz bir kart olarak değilde kırımlı olarak kullanmak daha güzel olacaktır diye düşündüm ben bir an ... Ablana mutluluklar canım benim.. İlerde seninde davetiyeni tasarlarız inşallah :D:
 
Kayıt
6 Temmuz 2010
Mesaj
598
Tepki
17
@eratasarim2012

Teşekkür ederim :) O kalp ve yazıları bir türlü dengeleyemedim. Kalbi tam ortalayınca yukarıda boşluk kalıyor, yazıları aşağıya çekince de ortada çok boşluk kalıyor gözümü çok rahatsız etti bu durum. Gözüme en uygun bu geldi fakat sizlerin düşünceleri de benim için çok değerli...
 
Kayıt
6 Temmuz 2010
Mesaj
598
Tepki
17
@Aslı SAYILIR

Sağ ol Aslı beğenmene çok sevindim :) Ben de bir an kırımlı düşündüm fakat standarttan da biraz uzaklaşmak istedim. Davetiyenin arkası için henüz bir tasarımım yok fakat yine beyaz zemin üzerine siyah renk isimler ve pembe kalp ile ufak bir düzenleme yapayım mı diye düşünüyorum. Ama emin değilim. Senin ve arkadaşların fikrini almak isterim :)

Bir de ben davetiyemi gazete yaprağı şeklinde tasarlamak istiyorum, bakalım :)
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Ben kırımlı olması konusunda ısrarcıyım açıkcası :) Eğer düz kullanmakta kararlı isen ... Arkası için bir çalışma yap önce bakalım olmazsa ... Gelin kızın düşünceleri açıkcası böyle özel günlerde önem arz eder...
 
Kayıt
6 Temmuz 2010
Mesaj
598
Tepki
17
@Aslı SAYILIR

Zaten gelin kızın düşüncelerine göre şekillendirdim, o yüzden biraz da sınırlı kaldım zaten. Bakalım en müsait zamanda onu da tasarlayıp buraya yükleyeceğim onunla ilgili fikirlerinizi de alacağım :)
 
Yukarı Alt