Ofisinizde Birlikte Çalışalım ( Anadolu Yakası /İstanbul )

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
@ekolik

tabiiki, içinde grafik tasarım olan herşeyi yapıyorum...
 

artim

Üye
Kayıt
24 Ekim 2012
Mesaj
5
Tepki
0
Sedat Bey,merhabalar.
2012 yılının ekim ayında kurulan, bilgi ve iletişim teknolojileri alanında faaliyet gösterecek olan şirketimizin, (yazılım,web,interaktif çözümler,güvenlik teknolojileri vs.) kurumsal kimliğini oluşturacak bir çözüm ortağına ihtiyacımız var.

Sitenizi inceledik ve beklediğimiz kalitede tasarımlar üretebileceğinizi düşünüyoruz. Sizden tüm tasarım unsurlari için mümkünse detaylı bir fiyat listesi istiyeceğim.

İlk etapta logo,kartvizit,fatura,tahsilat makbuzu,yaka kartı,antetli,dosyalık,8 sayfalık tanıtım broşürü ve web sitesi çalışmalarına ihtiyacımız var. Web sitesi için bir fiyat verebilmenize yardımcı olabilmek maksadıyla iki şirket ünvanı vereceğim. 1- LST Yazılım 2- Özgür Yazılım

İstediğimiz site benzer özellikte olacak. Site kurallarını tam bilmiyorum link vermek yasak olabilir düşüncesiyle ben size sadece ünvanlarını vereyim siz girer bakarsınız.

Eğer ilgilenirseniz sonrasında ihtiyaç doğabilecek olan unsurlar içinde tabela,broşür,ilan,raket vs. çalışmaları içinde yardımcı olacak bir arkadaşa ihtiyacımız olacak.

Makul fiyatla çalışabileceğimize inanıyorsanız, yazılı olan ve olmayan işler ile ilgili fiyat listenizi (mümkünse her bir ürün için ayrı ayrı) mail yoluyla iletebilirseniz değerlendirme sürecimizi hızlandırmış olacaksınız.

Bu konudaki araştırmalarımız devam ediyor ve sizde takdir edersinizki bizimde kendi bütçemize uyacak olan fiyatları sunabilecek kişi veya kişilerle görüşmelerimizi devam ettireceğiz. Görüşme yapacağımız kişi sayısını yüksek tutmak istemiyoruz, sadece birkaç arkadaş ile irtibat kurmayı düşünüyoruz. Değerlendirmelerimizi bir hafta içinde bitirmiş oluruz diye tahmin ediyoruz.

artimyazilim@gmail.com adresine bekliyoruz.
Sizlere iyi çalışmalar diliyorum.
 

kbr2709

Üye
Kayıt
6 Aralık 2012
Mesaj
25
Tepki
2
İçinde grafik tasarım olan herşeyi yapıyormuşşunuz ama, keşke daha dikkatli olsanızda, yaptığınız ilana, Ofinizde çalışmak isteriz yerine, Ofisinizde çalışmak isteriz deseydiniz. Böyle göz önünde olan ve yazıları büyük puntolu okunur halde olan bir ilanda, yazım hatası olması hoş değil.
 
Yukarı Alt