öğrenci kulübümüz için logo tasarımında yardım

Durum
Konu kapatılmıştır.

pearar

Üye
Kayıt
30 Ağustos 2013
Mesaj
3
Tepki
0
iyi günler.
kuralları okuyarak başladım bu yazıyı yazmaya:) inşaallah yanlışlık yapmamışımdır.

bizim bir üniversite de kulübümüz var. bunun için sizden yardım istiyorum. internette araştırıyorum bir tane logo 150-200 liraya kadar fiyatlar söyleniyor. Ancak bir devlet üniversitesin de bir tane logo ya o kadar bütçe verebilecek kulüpte bilmiyorum. (zaten imkanımız o kadar yok)
Bu biraz hayır, biraz bize yapılacak güzellik gibi olacak. Çünkü foruma baktığımda gerçekten bu işte bayağı değerli ve iyi insanların olduğu aşikar. öncelikle bütçemiz 75 tl.

Kulübümüz kök hücre ve bilimsel araştırma kulübü. billdiğimiz toplanıp eğlenmelik kulüp değil. ciddi ciddi makale okuyan fikir üretmeye çalışan bir kulüp. Bunun yanında hem Türkiye çapında çok aktif, yakın zaman da uluslararası iyi bir açılım yapacağız. Bu Yüzden gerçekten orjinal birşeyler hayal ediyoruz. Bunun için burada sizi rahatsız ediyorum.

lütfen ilgilenenler özelden ayrıntılı bilgi istesin. kulüp adı bazı özel sebeplerden dolayı çok duyulmasını istemiyoruz.

not: verdiğim linkte kök hücre araştırma merkezlerinin birkaçının logosu var bakmak isterseniz.

https://www.dropbox.com/s/n0f1w5b61nkrkyi/amblem.ppt
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Konunuz freelance iş verenler başlığı altına taşınmıştır..
 

merveyzc

Üye
Kayıt
12 Haziran 2012
Mesaj
68
Tepki
2
Merhabalar,
Size yardımcı olmak isterim
mervey_23 skype'den eklerseniz görüşelim.
iyi çalışmalar
 

b3krkdk

Üye
Kayıt
25 Aralık 2010
Mesaj
403
Tepki
91
Logo tasarımı için az bir bütçe, eğer kaliteli bir logo tasarımı istiyorsanız bence bütçenizi artırın. Yapılacak iş en fazla 75 liralık iş olacaktır. Bir uyarı olsun diye yazayım dedim. Kolay gelsin.
 

pearar

Üye
Kayıt
30 Ağustos 2013
Mesaj
3
Tepki
0
Burada şunun farkındayım emeğin fiyatını yapan belirler iş veren değil. Sağolsun değerli üyelerimizden birkaç kişi özel mesaj ile iletişim kurdular. onlar beni mutlu etmeye çalıştı bende elimden geldiğince söyledikleri fiyatı karşılamaya çalışıyorum.

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
 

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
20 Ekim 2008
Mesaj
257
Tepki
14
tamam emeğin fiyatını yapan belirler diyorsun, buradaki arkadaşlar da sana yol göstermeye çalışıyor. 75 TL bütçe ile bu işi mesleği haline getiren insanlardan çok verimli çalışmalar alamayabilirsin. 75 TL yerine müsait ve yardım edebilecek bi' grafiker arkadaşımızla iletişime geçsen daha mantıklı olur. bu benim fikrim.
 

pearar

Üye
Kayıt
30 Ağustos 2013
Mesaj
3
Tepki
0
emre bey logo ve yazı için iki üyemiz yardımcı oldu, bir devlet üniversitesinde, bütçesi kısıtlı, öğrenci kulübü olmamızı göz önüne alarak son fiyatı kendileri belirledi ve belirleyecek. yaptıklarına bakarak rahatlıkla söyleyebilirimki bizim için çok uygun fiyatlar söylediler.
sarkur ve isidor profilli üyelere teşekkür ederim. bizim için çok güzel logolar tasarladılar. emeklerine yüreklerine sağlık.
 

sarkur

Üye
Kayıt
21 Şubat 2010
Mesaj
11
Tepki
0
Biz bu işi meslek edinip müşteri memnuniyetini ilk gayemiz olarak belirledik ve tasarımlarımızı güzel bir şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Bazen aldığımız ücret yaptığımız çalışmanın karşılığı olmayabiliyor ama şunu belirtmek isterim ki ; Her emeğin karşılığı da maddiyat değildir.

Saygılarımla....
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt