Ölü Gelin Düğün Davetiyesi

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Davetiyeyi espri maksatli paylasmissiniz sanirim.

E tabi simdi bu paylasimi Pentium Celeron zihniyetiyle algilamak komik olacaktir. O halde biz de konuya kinayeli bir edayla yaklasalim.

Davetiyemiz standartlari pek yansitmamakla birlikte dugun gunu coktan gecmis, alan almis veren vermis, bana himmm pek enteresan dunurlermis, bu dugunde olmak isterdim sahsen, tabi (e efsane bu ya) drakula tarzi bir yaratik tarafindan boynumdan isirilip bilmem kac saat sonra dunyaya gozlerimi Vatikanli bir vampir olarak acmamak kaydiyla, demek dusuyor.

Genel davetiyelere dikkat edersek genelde erkek, ileride esine en fazla 3 ay surecek askinin kendisinde dugun oncesi olusturdugu yalakalik hormunu sebebiyle davetiyede ilk olarak esinin, sonra kendisinin adinin yazilmasini kabul eder, bu hali uygun gorur. Hatta erkek bu hususta bir marsonistlik kriziyle sirayi degistirmek istese dahi bu durum davetiyede ilk olarak, esinin adinin yazilacagi kaidesinde endike degildir. Burada ise bu kural yikilmis, e helal olsun damada, ne diyelim... Fakat bu durumu bizim kulturumuze lanse edersek -ki sikayetci degilim- buyuk bir kaos kacinilmaz olacaktir.
Simdi -ve once,sonra hep- diyorum ki: Bizler kadinlarla esit olamayiz efendi...

Tepki
17
@Hakan Dağdeviren

Düğün çoktan geçti de, ben bu davetiyeyi eğlenmek amaçlı hazırlamıştım ve üzerinden baya zaman geçti. Dosyaları biraz geç bulunca, bu eşsiz düğünün eşsiz davetiyesini sizlerle paylaşmakta biraz geciktim. Kusuruma bakmayın artık :D
İsim konusuna gelince de;
Gelin acayip, damat acayip, aileleri daha da bi acayip..
Varsın isimlerin yeri değişik olsun.
Kadınlar erkekler eşit olsun. Gökten üç elma düşsün :D
Bize de mutluluklar demek kalsın :D

Madem düğüne gelemediniz, sizleri oğlumuz Edward'ın sünnetinde görmekten onur duyarız :D :smiledance::bud::biggrin::lol::whistling:

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
"Düğün çoktan geçti de, ben bu davetiyeyi eğlenmek amaçlı hazırlamıştım ve üzerinden baya zaman geçti."

Evet durumun farkındayız, denememizi eğlenmek için hazırlamışsınız ve sonra dosyaları geç bulmuşsunuz bu yüzden düğün çoktan olmuş ve daha sonra da olayın üzerinden baya bir zaman geçmiş.
E biz de zaten bunu içerledik ya! Mahrum kaldık sonra bu eşsiz düğünde bulunma hazından.
Hem şu damat da çok zayıf, az kilo almalı.

"Kusuruma bakmayın artık"
E yani şimdi bunu bir şekilde telafi edin, bilmem artık naparsınız yapın.Sünnet felan yazmışsınız bir yerde misal de şimdi bunlarda sünnet sünnet mi peki? E o da var. Ben bilmem artık Edward'ı şunu bunu. Bir de anlamadım şimdi bunların ikisinin adı Türk kültüründe geçiyor ama şu sünnetlik Edward bunların çocukları olacaksa/olmuşsa ya da her neyse, adı neden Edward ki? E şimdi 'Hayal dünyam ingilizce de konuşabiliyor ondan olabilir' dersen ne diyeceğiz, iyi güzel.

"Varsın isimlerin yeri değişik olsun
Kadınlar erkekler eşit olsun. Gökten üç elma düşsün"
E şimdi gökten 3 elma düşsün de nereye?
Yani hem 3 elma düşerse eşitlik o zaman nerede? Düşsün de eşit pay etmemişsiniz ama(!?)

Birinci Elma Kadına olsun.(Nezaketen - Nezaketen dedim, bu benim de ataerkil bir kültürden geldiğimin argümanı olarak değerlendirilebilir- söyledim bunu)
İkinci Elma Erkeğe olsun haddi.
Üçüncü Elma kime? Kadın, Erkek, hani dedik ya eşitlik...
Üçüncü Elmayı ortadan ikiye bölersek erkek ve kadına 1,5'ar elma düşer ve eşitlik temin edilmiş olur, derseniz o zaman da ben derim ki: Peki siz ne yazdınız? Gökten 3 elma mı düştü 1,5'ar elma mı? İlk saf niyet önemli.

İşin esprisi bir yana yani bir şeyi savunurken o savımıza öncelikle biz tabi olalım, bence doğada kadın ve erkek asla eşit olamaz ve yerine göre olmamalı da.(1)
E ben bu sosyal normları uydurmadım ki canım, bunlar hepimizin gayet doğal, böyle güdüsel davranış ve inanışlarımızdır, daha düne kadar bizim ülkemizde:
-Aaa ben bayanım canım bayanların yaşı sorulmaz... ( Bak buna da hep tavımdır haaa.)

-Bayanlara yer verelim arkadaşlar. ( e ataerkiliz ya, hepimiz böyle çok dirençli delikanlı vatan evlatlarıyız, yorulmayız biz hiç, kadınımızı ayakta seyehat ettirmeyiz felan feşmekan.)

-işte Kız evi naz evi. (Kızlarını erkeğe vermeyi, erkeğe verdikleri bir ödül gibi algılama kompleksi, komik ötesi kozmik gülüş, gülmek için organ seçmek serbest)

-18 ve hatta 22lik kızlar çarşıda el ele gezer ve bunların toplumumuzda adı kanka( Kankardeş) olur şu an.
E yani Tayfun sen yarın bir çık gez bakalım arkadaşın Ahmet'le el ele tuşup, Taksim'de, İstiklal'de şurda burda felan. E bak o zaman kanka mı oluyorsun hastanelik mi...(bknz.1)
-E bu kadınların "bizler olmasak erkekler ölüdür" savı.( Sağolun yani, valla)
-Sonra bu evli çiftlerdeki kadınların eşler arası bazı özel eşyaları tutup erkeklere aldırtma eğilimleri.
-Kadınların mahremiyetlerinin toplumda daha numen algılanması.
-E şimdi, Erkektir yapar felan dersek yani, e bu iş olmadı ki!

E işte bak bir de bunun çoğunu kadınlar kendi elleriyle yapıyor haa. Sen erkeğine tut, E Mahmut faturaları kadın başımla şimdi ben mi gidip yatırayım, de ver gazı sonra eşitiz. Sanki veznede Coşkun oturuyor.
Her neyse, şimdi şuraya birkaç bir şey yazalım dedik konu tee nereye uzandı gitti. E aslında bunların yeri bura değil tabi de hani çalışmanızı paylaşma isteğiniz daha çok espri amaçlı olduğu için biraz sohbet felan böyle konu uzadı gitti.E biz de tabi tutup herşeyi detaylıca yazmadık daha var yani kafamızda akımlar felan.Amaç tabii ki etkileşim.
Çalşman akıllıca bu arada, hoşuma gitti bir şeyler yapma isteğin. Peki.
Bizimle kal. ;-)

Peki bakalım hadi, ileriki çalışmalarında bizler için bakalım neler yaratacaksın.
Kolay gelsin, zihnin daim açık olsun.

Tepki
17
Gökten 3 elma düşsün. Biri geline, biri damada, biri de bana :D Şimdi eşit oldu :D
Sen vampir falan diince bende rica ettim oğullarının adını Edward koydular :D
Tabiki eşitlik yerine göre. Sana katılıyorum bu konuda.

Elele dolaşma muhabbetine gelince, ben elele dolaşan kızları da görsem dövesim geliyo. Sadece erkeklere özgü bi durum değil bu :D

Ben mümkün olduğunca burdayım. Biyere gidesim yok :)
Hep ileri, daima ileri :D

Yukarı Alt