Online Tasarım Sitesi

Durum
Konu kapatılmıştır.

ayhaner

Üye
Kayıt
26 Ağustos 2008
Mesaj
4
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba, Online tasarım sitesi üzerinde çalışıyorum.. grafik tasarımlarını satmak isteyen grafiker arkadaşlar aşağıdaki şartlar uyarsa lütfen temasa geçsin.

1. Tüm Tasarımlar Corel Draw Formatında olmalıdır.
2. Satışlarınızı yönetebileceğiniz kontrol paneline sahip olacaksınız
3. Satış ağına en az 100 adet tasarımla katılmalısınız.
4. Tasarımlarınızın telif hakları size ait olacak istediğiniz an satıştan kaldırabilirsiniz.
5. Satış fiyatları yönetim tarafından belirlenir.
6. Pay oranları %25 sistem giderleri %25 firmaya %50 size ait olacak.
7. Tasarım satışlarının yanısıra baskı taleplerinde extra %15 komisyon kazancınıza eklenir
8. Tüm satışlar vergilendirildiğinden vergi kesintileri tasarımcıya düşen paydan düşülür.
9. Tasarım konuları Tüm matbaa ürünleri | Dijital Baskılar (Clp bilboard) Basın yayın ilanları | davetiyeler | Eğlence amaçlı fotomontaj tasarımları | sistem her ne kadar çok sayfalı ürünleri işleme kabiliyetine sahip olsada kullanım alışkanlığı yaratmak için tasarımları şık ama kolay tasarlanabilir tasarımlar tercih edilmelidir.
10. Yapacağınız tasarımların corel draw olma şartı dışında her tür efekt resim ve font kullanabilirsiniz. Sistemimiz tüm bu özellikleri okuma ve işleme yeteneğine sahiptir.

Marka tescilli ismiyle tüm emektarların haklarını koruyarak tüm katılımcılar için bir iş merkezi haline getirmeyi planlamaktayız. Bu yorucu süreçte ilk etapta tasarımların toplanması gerekmektedir.

bilgi almak için : ayhan.ergezen@gmail.com | 0535 850 05 13
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
100 adet tasarım bir çırpıda olacak bir şey değil, üstelik web sitenizle ilgili hiç bir bilgi yok ?
 

ayhaner

Üye
Kayıt
26 Ağustos 2008
Mesaj
4
Tepki
0
@Sedat Gül

Sedat bey ilginize teşekkür ederim elbetteki bir çırpıda olmasını beklemiyoruz. Sistemin yazılımı henüz devam ediyor, dolayısıyla daha fazla ayrıntı belirtmedik. Kısaca özetlemek gerekirse corel drawda yapılmış olan bir tasarımı sistem bir form olarak kullanıcının karşısına çıkarıyor. Tasarımı kendine göre uyarlayan kullanıcı satın alma işlemini gerçekleştirildiğinde sistem tasarımı güncellenmiş haliyle, JPG, PDF, CDR formatında convertlenmiş şekilde müşteriye sunuyor.

Daha fazla bilgi isterseniz mail adresine numaranızı bırakın sizi arayalım.
 
Kayıt
19 Nisan 2008
Mesaj
1.032
Tepki
67
Ben bu ilanı okuyunca aklıma eski mütahitler geldi. Hani milletin parasını toplayıp birden kaybolan var ya onlar işte.

E be kardeşim sen 100 tane tasarım istiyorsun bunlar için sen ne vereceksin. Unutma ki biz fikir taciriyiz o çalışmayı bir gördükten sonra zaten gider başkasına yaptırır.

Bırakın bu işleri....
 

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
7 Eylül 2012
Mesaj
647
Tepki
89
Kısacası grafik tasarımcıya %32 si siteye %68 i kalıyor. Aklı başında sağlam bir firma klonlanmış sürekli aynı tasarımı başka firmaların yaptıracağını bildikleri için rağbet gösterceklerini sanmıyorum. Oradan sipariş verecek firmalar 3.kalite firma olacakları için fiyatlar piyasadakinin yarısı olması gerekecek. bunuda düşünürsek çok düşük bir kar için 100 çalışma göndermek hiçde değecek birşey olacagını sanmıyorum. ( o da tasarımlar satılırsa tabi )

Sedat beyinde dediği gibi üstelik ortada hiç birşey yok ilk önce siteyi faliyete geçirin tasarımları sonra isteyin bu şekilde güven vermiyorsunuz.
 
Kayıt
31 Ağustos 2012
Mesaj
148
Tepki
12
Bir de ısrarla corel denmesi kısıtlamaz mı?
Yani herkes corel de çalışıyor diye bir şey yok ki. Çoğunluk artık illustratorde çalışıyor.
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
Kusura bakmayın Ayhan Bey belki proje olarak güzel bir şey düşünmüşsünüz ancak icraat dediğimiz kısmı ve pay oranları hiç cezbedici değil yukardaki yorumlara katılmamak elde değil. Yapacağınız çalışmanın benzer örnekleri mevcut ve sizin belirlediğiniz gibi sadece bu format şu format olayı olmadan dilediği şekilde bu işi yaparken sizin onlardan farkınız ne olacak ki bu satış için çok önemli ?
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt