•YbH• Sevim Çamaşırları 'MASKOT' Çalışması-2

YbH

Üye
Kayıt
21 Şubat 2011
Mesaj
19
Tepki
0
Yalnızca maskotu içermektedir.
 

YbH

Üye
Kayıt
21 Şubat 2011
Mesaj
19
Tepki
0
Beğenen veya beğenmeyen arkadaşlar yorum yaparsa memnun olurum.
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Yarışma kurallarına uyup sadece maskot yapmışsınız, zaten olması gereken bu, fakat niçin büyük harflerle ve altı çizgili olarak yanlızca maskot içermektedir yazmışsınız , anlamadım..

Başarılar.
 

YbH

Üye
Kayıt
21 Şubat 2011
Mesaj
19
Tepki
0
@Ahmet ALTUN

Yarışmanın ilk yarışmacıları logo olarak çalışmalar yaptı ki bende bu kervana katıldım. Ama olması gereken sadece maskottu, bende bunu belirtmek için bu yaptım.
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Gerilimli ve gereksiz bir tartışma ortamının oluşmaması açısından bazı mesajlar silinmiştir. Elbette yorumlar yapılacak fakat bunları birbirimizi incitmeden ve beğendiğimiz veya beğenmediğimiz çalışmalara uygun üsluplarla, teknik kriterler içerisinde yorumlar yapalım lütfen. Haklı veya haksız aramadan. Çok eğlenceli bir konu. Gerilime gerek yok arkadaşlar. Alın çayınızı, kahvenizi, kolanızı. Yaslanın sandalyenize. Yeteneklerinizi sergileyerek, kendinizi geliştirerek, eğlenerek çalışmalarınızı sunun. Birbirinizi boşyere kırmaya gerek yok.
Herkese tekrar başarılar.
 

dry741

Üye
Kayıt
21 Ocak 2010
Mesaj
8
Tepki
1
Öncelikle yarışmada başarılar dilerim. Hoş bir çalışma olmuş. Sevim firmasının logo yarışması da olmuş fakat ben yarışmayı kaçırmışım. Logo yarışması sayfasına nereden ulaşabilirim? Firma için yapılan diğer logo tasarımlarını da görmek istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Yarışmada herkese başarılar.
 

colin

Üye
Kayıt
16 Mart 2010
Mesaj
79
Tepki
0
bence bulduğun fikir güzel uğur böceği, gözleri için bence daha şirin bakış yakışır .ben amatörüm sadece bakış açımı belirtmek istedim ;)
 

YbH

Üye
Kayıt
21 Şubat 2011
Mesaj
19
Tepki
0
@colin

Doğru söylüyorsun gülen yüz yakışırdı, benimkiler şaşkın olmuş :)
 
Yukarı Alt