Oyun Kartı Tasarımları.

muratayazz

Üye
Kayıt
3 Ocak 2013
Mesaj
4
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba bunlarda kendi yapmış olduğum kart çalışmaları. Kartlarda ki resimler bana ait değildir. Birde tanıtım için bir tasarım yaptım ama adının ne olarak geçtiğini bilmiyorum. Neyse uzatmadan çalışmalarımı sizlere sunuyorum fikirleriniz çok önemli lütfen esirgemeyin.

Bu tasarımları can sıkıntısıyla yapıyorum. Maksat eğlenmek olsun. Kısmet olursa bir oyun yapmak istiyorum. Bana yardım etmek isteyen arkadaşları özelliklede resim çimleri konusunda herkesi bekliyorum. Dijital çizimi iyi olan arkadaşlar daha önceden çizmiş olduğunuz ve boş zamanınızda zevk için yapmış olduğunuz çalışmaları benimle paylaşırsanız sevinirim. Hatta ekip toplayıp bu oyunu Pc, tablet, akıllı telefon ortamına sunmak istiyorum. Yazılımcı arkadaşlarım var.

Logoyu falan profesyonel dursun diye yaptım :)

Şimdiden herkese yorumlarınız ve paylaşımlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler.




Buradan diğer çalışmalarıma dair bazı şeylere bakabilirsiniz.
http://www.flickr.com/photos/99436201@N04/sets/
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Emeginize saglik genel olarak degerlendirildiginde amacina uygun bir calisma olmus..Baska baska calismalarinizi da gormek dilegi ile..
Keyifli forumlar...

Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
 

alperkanar

Üye
Kayıt
18 Ekim 2013
Mesaj
5
Tepki
0
Bu kadar detaylı bi çalışmada kullandığınız fontlar sırıtmış açıkçası. Onun dışında gayet güzel bir çalışma olmuş, elinize sağlık.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Merhaba, çalışmaları inceledim ancak burada anladığım kadar hedefiniz ile uygulamalarınız arasında çok fark var.

Anladığım kadar burada siz sadece kartlar üzerine yazılar yazmışsınız ve birkaç geometri eklemişsiniz, yani çoğu materyal hazır.
Burada en iyi olduğunuz kısım konsept :)
Ancak 3D oyun işine soyunmuş isek bizden bundan çok çok daha fazlasını ister, bekler. Yani bu kart tasarımlarının %100`ünün size ait olması gerekiyor, öyle anlatayım ben siz anlayın. Bu sadece çalışmanızla ilgili bir beklenti. Yoksa bu karakterleri çizip, modelleyip, anime etmek, kodlamak vesaire bunlar büyük beceriler ister, belki size vardır bu özellikler, bilemiyorum ancak 3D oyun yaratmak hem zordur hem şu an piyasada çeşit fazla, farklı bir oyun yapmanız gerekir dikkat çekebilmek için. Hedefi yüksek tutmak iyidir.
Daha daha bol pratik yapmalısınız.

Kolay gelsin.
 
Yukarı Alt