Özel İNDEX Tasarımım...

Tepki
0
Arkadaşlar daha önceki paylaşımlarda birçok arkadaş index tasarımı istedi, bende bugün ki boşluktan yararlanarak yarım günümü bu çalışmaya vererek ortaya böyle birşeyler çıkardım. İnşallah hoşunuza gider,Kendi fikrimce güzel olduğunu düşünüyorum.Şuanlık sadece biraz daha üstünde çalışıp geliştirmeyi düşünüyorum. Fikirlerinizi iyi veya kötü neyse yorum olarak bildirir iseniz düzeltmeleri yapacağım.

NOT: Maskot bana ait değildir. Çalışmayı yapmam yarım günümü aldı bu nedenle ancak bu kadarını yapabildim yorumlarınızı bekliyorum.

Işık Açık Şekilde;

Işık Kapalı Şekilde;

Ozgul

Üye
Tepki
57
Daha bir gün dolmadan açtığınız ve isminizin çalışmaya baskınlığı nedeniyle okumakta zorlandığımız çalışmanız için, bence fazla aceleci davranıyorsunuz.

İyi çalışmalar.

Tepki
0
Bunda insanların bitmemiş ve kodlandıktan sonra ücretsiz dağıtıma açılacak bir çalışma üzerinde çalıntı yapmalara çalışmasının büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.

htc_gny

-_-
Tepki
6
Ama şu an bu haliyle bile aynısı çizip, kodlama yapıp, ücretsiz dağıtıma açabilirler.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Yazılanlara katılıyorum, imzanızı ya seyrekleştirin ya da görnürlük derecesini düşürün ki çalışmanıza yorum yapılabilsin. Burada yüzlece kişi çalışma sunuyor, herkesin çalışması çalınabilir sizin tezinize göre.
Fakat herkes böyle mi sunuyor çalışmasını?
Böyle çalışma sunulmamalı fikrimce.
Ne diyelim? O halde kimse çalışma paylaşmasın :)
Düzenleyip tekrar sunabilirsiniz çalışmanızı.

İyi çalışmalar.

Tepki
0
Buyrun arkadaşlar belirttiğiniz düzenleme yapılmıştır şimdi daha iyi inceleme fırsatı bulubilirsiniz galiba...

Tepki
0
@htc_gny

Buyursunlar aynısını çizip, kodlama yapıp, ücretsiz dağıtıma açsınlar ben daha mutlu olurum.

Tepki
0
@Özgül

Nasıl bir acelecilikten bahsettiğinizi biraz daha açabilir misiniz acaba. Ben burada sadece kodlandıktan sonra ücretsiz dağıtma fikrinden olduğum ve burada sadece insanların tasarımın eksik veya gereksiz yönleri hakkında fikir edinmek istediğim bir konuya böyle bir yorum yamanıza anlam veremedim.

Yukarı Alt