Photoshop+3D's Max (HiS)

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Eskilerden ama dumanı halen tütüyor, emeğinize sağlık Hakan bey paylaşım için teşekkürler :)

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@danisman

Sayın danışman ben mikaya benzetmiştim ama, siz böyle bir sual yöneltince çelişkiye düştüm :)

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
26
çalışma çok kreatif. 70'lerin İngiliz çay fincanlarına benziyor. Sadece bir yönden gözümü alıyor.
Işık ve render. Exposure, Reflection ve Global Light'i ile biraz daha oynanırsa gayet nefis bir çalışma :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Tesekkurler Yasar Karadeniz, dediginiz gibi dumani hala uzerinde.

Tesekkurler Danisman, kaplamamiz porselendir. : )

Tesekkurler Gunay Bey cok haklisiniz burada hatalar var fakat calismada bahsettiginiz sorunlar calisma orjinalinde yok, bu sadece eski bir yerdeki upload'imdi, yeniden gorunce buraya da ekleyeyim dedim, normal ciktisi HD 3000x1688dir, bu ise 1400x788 civarlarinda, uploaddan dolayi gorsel, deformasyona ugramis. Elestirel yorumunuz icin tesekkur ederim size :)

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
26
@Hakan Dağdeviren

Yapılan hiçbir çalışmadaki pürüz yada atlanan noktalara hata diye bakılmamalı taraftarıyım. Çünkü digital bir ortamda, hele ki 3D' de ışık ve render deneme yanılmalarla gözümüze en güzel görünen hale gelene kadar olağan bir süreç.
En nihayetinde emek verilmiş bir olgu ve ben altını çizerek tekrar söylüyorum.
Çok beğendim. Farklı ışık ve render seçenekleri üzerinde birkaç cümle sarfettim sadece.
Rica ederim ayrıca :) Güzel çalışmanız için kocaman bir alkış benden :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Bu aciklayici yorumunuz icin tesekkur ettim size :)

Yukarı Alt