Photoshop açılış sorunu

Rk5mia

Üye
Kayıt
27 Mart 2011
Mesaj
1
Tepki
0
S.a iyi akşamlar arkadaşlar.
Bir sorunum var da sizlerle paylaşmak istedim.
Profesyonel olarak fotoğrafçılık yapıyorum.
Photoshop CS serisini kullanıyorum. Neden diye sormayın çünkü burda daha iyi çalışıyorum :)
2 gün önce photoshop bozuldu. Sorun şu; Photoshop açılış (yüklenme) pencerisinden sonra ilerisini göremiyorum. Filter toolbar'lar gelmiyor.
Resimdede gördüğünüz gibi saatlerce böyle duruyor.
Daha öncede bu sorunla defalarca karşılaştım ama ne yaptımsa photoshop u kurtaramadım. Sadece PC'ye format atınca düzeliyor.
Format atmadan kurtarabileceğim bir yol var mı ?

Şimdiden teşekkürler.

 

scanman

Üye
Kayıt
27 Eylül 2011
Mesaj
16
Tepki
0
Photoshop un bu sürümü xp de daha iyi çalışır çok eski olduğu için win 7 ile tam uyumlu olmaz diye düşünüyorum!
 
Kayıt
25 Aralık 2011
Mesaj
54
Tepki
1
@scanman


bu arkadaşa katılıyorum ama bir diger sorun şuda olabilir mesela örnek vereyim bende cs5 2 gbl boyutlu kurulu ben malum bilgisayarımda temizleme bakım programları kullanıyorum örnegin cleaner temizlik programı yani şu temizlik bakım programları kullanıyorsanız bu programlar bilgisayarlarda kurulu olan programların bazı dosyalarınıda temizliyor siliyor yani malum o yüzden programlar bozuluyor benim basıma çokkk geldi o yüzden artık temizlil vb programları kullanırken önerilen ayarlarda kullanıyorum dikkatli şekilde yoksa phtoshop dahil çogu program bozuluyor demem o ki bu sorunun kaynagı bü tür kullandıgınız programlarda olabilir aklınızda bulunsun :allalla::eek:
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Programın kısayoluna tıklar tıklamaz klavyeden aynı anda Shift+Ctrl+Alt tuşlarına basınız, çıkan soruya EVET diyiniz ve bekleyniz. Belki sorununuz çözülür.
 
Kayıt
8 Şubat 2011
Mesaj
8
Tepki
0
slm bende cs kullanıyorum.senin programın acılmamasının sebebi büyük ihtimalle kullandığın programlardan biri cs in kurulum dosyalarını silmesinden kaynaklanıo! tabii ki bilgisayarında hangi programlar yüklü belirtmen gerek ki daha ayrıntılı yardımcı olabilelim.!bide bazı virüs programları da buna sebep olabilir!
 
Yukarı Alt