PhotoShop - Css Denemelerim 02

Kayıt
21 Haziran 2008
Mesaj
70
Tepki
0
Merhaba..

Arkadaşlar ben PhotoShop çalışmalarımı Html/Css'e çevirmek için çalışmalar yapıyorum. Sizlerden de eksiklerimi bana söyliyerek yardımcı olmanızı istiyorum.

Sağ paneli tamamlamak için fırsatım olmadı! Evde internetim olmadığı için hazır buraya gelmişken upload edeyim dedim. Birde internet explorerda hiç denemedim!

Sitenin adresi : http://free.7host05.com/drejmustafa/coskunlar003/index.html

PhotoShop Tasarımı:

 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Merhaba Mustafa;

Çalışmanı az çok inceledim, renkleri çok hor kullanmışsın arkadaşım, bu yüzden de çalışman çok boğulmuş, gerçi bir üstünde resmen birkaç vahşet işlenmiş ve senin çalışman onların yanında nurnamet. Yalnız yine de renklerini sadeleştir, bir de üst menüdeki yeşil şekiller çok dandik olmuş, onları daha farklı bir şekle büründür. Farklı geometriler ve efektler dene.
 
Kayıt
21 Haziran 2008
Mesaj
70
Tepki
0
@Hakan Dağdeviren

Önerilerin için teşekürler! Cidden işime yarıyacakar. Şu an yeni bir tasarım ve kodlama ile ilgileniyorum; senin yorumların orada olacak emin ol!
 

track3r

Üye
Kayıt
6 Mayıs 2010
Mesaj
10
Tepki
0
Bu tarz sektörde olan diğer firmaların web sayfalarını inceleyerek yaparsan mutlaka daha başarılı olur sektörüne göre bir grafik çizgisi yakalarsın. Serinleten yaşam veren tatların altındaki oval grafiğin tam ters headere yapışık olsa daha hoş olurdu. Bunun dışında html ve css olayını kapmışsın. Bence artık php mysql jQuery olaylarına girmelisin. Font-face ne işe yaradığını stil dosyaları çağırman ve kodlamalarındaki düzen takdire şayan. Tasarım yaparken hayal et yaparken düşünme gözlerini kapat kafanda bir şablon düşün ve onu yap üzerinde tekrar düşünmeden.
 
Yukarı Alt